EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3561 tot 3565 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 9 mei 2017

Vals alarm: technologie vernietigde nooit minder jobs dan vandaag

In tegenstelling tot wat vaak wordt verteld, ondergaat de arbeidsmarkt allerminst een nooit geziene technologische disruptie. Dat is de conclusie van een onderzoek van het Amerikaanse Information Technology and Innovation Foundation. Uit het onderzoek moet blijken dat het jobverlies door nieuwe technologieën zich in de VS op een historische laagtepunt bevindt. Het is hoog tijd dat we stoppen met panikeren over deze technologische disruptie en aanvangen met het verbeteren van de productiviteit met meer technologische innovatie, zeggen de onderzoekers.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 9 mei 2017

LBMA maakt goudvoorraden Londen openbaar

Met ingang van deze zomer gaat de LBMA de totale voorraden goud en zilver van alle opslaglocaties in Londen openbaar maken. Ook de voorraden platina en palladium in opslag zullen op een later moment worden vrijgegeven. De cijfers hebben uitsluitend betrekking op edelmetalen die fysiek in Londen opgeslagen liggen, dus niet op edelmetaal dat vanuit andere locaties aangeleverd kan worden.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 9 mei 2017

Grafieken: Centrale bank gedreven economie

Centrale banken spelen sinds het uitbreken van de kredietcrisis een steeds grotere rol in onze economie. Onder het mom van prijsstabiliteit kopen ze nu ook op grote schaal staatsobligaties, bedrijfsobligaties en zelfs aandelen op, waarmee ze de koersen van allerlei financiële activa beïnvloeden.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 9 mei 2017

Bevolking Venezuela vlucht het land uit

Er is geen oorlog voor nodig om een vluchtelingenstroom op gang te brengen, want ook een totale economische chaos kan reden zijn om een land te ontvluchten. Dat zien we bijvoorbeeld in Venezuela, waar de bevolking door hyperinflatie dreigt te verhongeren.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 9 mei 2017

Zwitserse centrale bank koopt aandelen met nieuw geld

De Zwitserse centrale bank probeert koste wat kost de waarde van haar munt laag te houden, door iedere maand voor miljarden aan Zwitserse franken bij te drukken. Vorig jaar ging dat om een bedrag van in totaal 67 miljard Zwitserse frank, zo blijkt uit het jaarverslag dat in maart gepubliceerd werd. Met dat geld koopt de centrale bank niet alleen vreemde valuta op, maar ook aandelen. Vooral aandelen van grote Amerikaanse bedrijven, zoals de volgende grafiek van Zero Hedge laat zien.

Lees verder op Goudstandaard
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs