EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
64
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3561 tot 3565
Geplaatst op: vrijdag 10 februari 2017

Italiaanse bank UniCredit boekt bijna 12 miljard verlies

De Italiaanse bank UniCredit heeft in 2016 een verlies van 11,8 miljard euro geleden. Dat is vooral te danken aan een afschrijving van 13,1 miljard euro.

Als die afschrijvingen buiten beschouwing worden gelaten, rest een jaarwinst van 1,3 miljard euro, meldt de bank donderdag. Dat komt neer op een daling van 39 procent ten opzichte van een jaar eerder.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 februari 2017

Het ultieme teken dat de commoditysector weer ‘hot’ is

De commoditysector heeft het de afgelopen jaren niet bepaald gemakkelijk gehad. Als gevolg van de dalende grondstofprijzen hebben heel wat bedrijven het speelveld moeten verlaten. De bedrijven die de dans wisten te ontspringen, waren genoodzaakt om drastisch te snijden in de kosten.

De zwaarste tijd voor de grondstofbedrijven lijkt inmiddels achter onze rug te liggen. Het afgelopen jaar vond er een herstelbeweging plaats op de grondstoffenmarkt en de toekomst ziet er ook rooskleurig uit. Dat de commoditysector uit het dal klimt, blijkt onder andere uit de groeiverwachting van de grootste platinaproducent van de wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 februari 2017

‘Het probleem is dat de meeste mensen niet weten hoe ze rijk moeten worden’

Inkomensongelijkheid is een groot probleem in de wereld. Er wordt vaak verwezen naar de superrijken. Maar daar ligt niet het probleem. Miljardairs als Steve Jobs en Bill Gates zijn ook vanaf nul begonnen in hun garage. Het probleem is dat veel mensen gewoon niet weten wat ze moeten doen om rijk te worden. Deze 3 tips kunnen alvast helpen.

Het grote verschil tussen rijk en arm ligt niet alleen bij de bankrekening. Er is een enorm groot verschillen tussen wat rijke mensen doen en wat arme mensen doen. Beide groepen denken en handelen op een totaal ander niveau. En dat maakt de ongelijkheid alleen maar groter.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 februari 2017

Alleen kalmte kan je redden

Na een aantal jaren van extreem lage inflatie is deze afgelopen maand fors opgelopen onder invloed van onder meer de stijging van de energieprijzen. Maar of die stijging incidenteel is of blijvend, en geldt voor heel Europa, dat is volgens BNR-macro-econoom Kees de Kort nog maar de vraag.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 februari 2017

In Noorwegen weet iedereen wat iedereen verdient

In Noorwegen zou de Amerikaanse president Donald Trump op geen enkele manier details over zijn financiële situatie voor het brede publiek verborgen kunnen houden.

In Noorwegen zou de Amerikaanse president Donald Trump op geen enkele manier details over zijn financiële situatie voor het brede publiek verborgen kunnen houden.

Dat heeft Hans Christian Holte, hoofd van de Noorse fiscale diensten, tegenover het persbureau Agence France Presse (AFP) gezegd.

Elk jaar worden de fiscale gegevens van alle inwoners van het land op de website van de belastingdienst gepubliceerd.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs