EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35601 tot 35605 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 13 maart 2013

Levenslessen van Charlie Munger

Charlie Munger heeft bijna alles meegemaakt in zijn leven. Op de leeftijd van 30 had zijn vrouw hem verlaten, stierf zijn zoon aan kanker en had hij slechts enkele honderden dollars. Maar Munger vocht terug en bouwde een fortuin op, hij herhuwde en heeft nu 8 kinderen. Op financieel gebied geeft Munger de levensles: bouw eerst een inkomen op, daarna komt de kapitaalwinst.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2013

Bundesbank: Eurocrisis is nog niet voorbij

Jens Weidmann heeft bij de voorstelling van de resultaten van de Bundesbank laten weten dat in hun ogen de eurocrisis nog niet voorbij is. De Bundesbank heeft dan ook extra miljarden euro’s aan de kant gezet als extra buffer tegen verliezen bij de Europese Centrale Bank.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2013

Grillo: 'Italië de facto al niet meer in de euro'

Volgens Beppe Grillo, de Italiaanse komiek wiens politieke beweging M5S tijdens de voorbije verkiezingen met 25% van de stemmen werd beloond, maakt zijn land ‘de facto’ geen deel meer uit van de eurozone.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2013

Infographic: Hoe alles omhoog ging sinds maart 2009

En infographic van de Wall Street Journal laat zien dat aandelen, obligaties, olie en goud allemaal zijn gestegen in dollars. Maar hoe is dat mogelijk? Waar zijn dan de verliezen? Het geld is minder waard geworden...

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2013

Pensioenfondsen moeten in hypotheken

Pensioenfondsen zouden gestimuleerd moeten worden om in hypotheken te beleggen, zo meent Kees van Dijkhuizen van de bank NIBC. Door hypotheken van de balans te halen kunnen banken makkelijker kredieten verstrekken. Pensioenfondsen krijgen schuldpapieren met een beter rendement.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs