EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35601 tot 35605 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Herhaling van 2008?

Wat is het verschil tussen een ‘journalist' en een ‘columnist'? Mijn voorstel: columnisten hebben meningen waarmee ze zich identificeren, journalisten hebben hypotheses die ze koel ontleden. Een goede columnist levert een zo sterk mogelijke onderbouwing van die mening, terwijl een goede journalist juist zoekt naar de weerlegging van zijn hypotheses. Vandaar dat de beste columns lezen als preken, en de beste journalistiek als wetenschap.

Lees verder op standaard.be
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Economie VS groeit sterker dan gedacht

De Amerikaanse economie heeft in de laatste drie maanden van 2012 beter gedraaid dan eerder werd gedacht. Dat blijkt uit een nieuwe raming van de Amerikaanse overheid die vandaag werd gepubliceerd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Russen verlaten Cyprus

De exodus uit Cyprus is begonnen. Uit onderstaande tweet komt een foto van de luchthaven van Larnaca in Cyprus. Dit is voornamelijk een Russische luchthaven. Er staan 12 vliegtuigen klaar om te vertrekken, 1 minder dan 10 dagen geleden en het zijn niet dezelfde vliegtuigen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Morgan Stanley: euro gaat naar pariteit (1/1) met dollar

Volgens Morgan Stanley kan de euro de komende jaren verder afzakken naar een pariteit met de dollar, dit is een verhouding van 1 op 1. De euro daalde al met 2,6 % tegenover de dollar dit jaar en zal na de debacle in Cyprus verder afglijden. De Italiaanse politieke malaise zal ook niet veel helpen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Hoeveel spaargeld zit boven de 100.000 grens?

FT Alphaville verzamelde twee grafieken die inzichtelijk maken hoeveel spaargeld er boven de €100.000 grens zit. Deze grens is belangrijker geworden na de perikelen op Cyprus. Grote spaarders zagen hun tegoed boven een ton bevroren worden en zijn waarschijnlijk een groot gedeelte daarvan kwijt.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs