EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
35
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35621 tot 35625
Geplaatst op: zondag 17 februari 2013

Economie: Derde recessie in vijf jaar

Zoals ik in mijn vorige stuk 'De Eurocrisis is nog niet over‘ schreef, is de eurocrisis nog niet over. Doormodderen, met recessie achter recessie, zoals Japan de laatste twee decennia heeft ervaren, lijkt mij het scenario waar we ons nu in bevinden. De economische cijfers van omschrijven dit. De Nederlandse economie kromp in het 4e kwartaal van vorig jaar met 0.2% op kwartaalbasis en belande in de 3e recessie in 5 jaar.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 17 februari 2013

'VW-topman gaat 6 miljoen euro minder verdienen'

HANNOVER - Topman Martin Winterkorn van Volkswagen (VW) krijgt over 2012 een lagere beloning dan een jaar eerder, ondanks de winststijging van de Duitse autofabrikant.

Dat schrijft het Duitse tijdschrift Der Spiegel. Volgens het blad krijgt Winterkorn in totaal 14 miljoen euro aan salaris en bonussen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 17 februari 2013

Economische crisis overheerst verkiezingen Cyprus

De Cyprioten kiezen vandaag een nieuwe president. Niet de opdeling van het eiland maar de diepe economische crisis waarin het land zich bevindt, is het thema van de stembusgang. 545.000 stemgerechtigden kunnen een opvolger kiezen voor Demetris Christofias, momenteel het enige communistische staatshoofd in de Europese Unie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 17 februari 2013

ICBC – Sparen bij een Chinese bank

Sparen loont op dit moment niet. De inflatie is torenhoog en de spaarrente blijft maximaal steken op 2,25%. De hoogste spaarrente wordt op dit moment geboden door een Chinese bank, namelijk de “Industrial and Commercial Bank of China” (ICBC).

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: zondag 17 februari 2013

Topman Sarenza: ‘Investeerders zijn onze grootste vijanden’

De Nederlandse online schoenenmarkt is net als in veel andere landen een verdringingsmarkt. Toch denkt het Franse Sarenza goede kaarten te hebben. “Wij zijn een grootmacht in onze business”, aldus CEO StĂ©phane Treppoz (46).

Het online schoenenbedrijf, dat ook modieuze tassen verkoopt, is sinds april vorig jaar actief op de Nederlandse markt. Het bedrijf ondervindt net als andere spelers in de markt vooralsnog weinig hinder van het huidige economische klimaat. Het marktaandeel van deze industrie groeit jaarlijks zelfs met een paar procenten: halverwege 2012 stond de teller in Nederland op elf procent, een stijging van 2,2 procent ten opzichte van het jaar ervoor. En dat terwijl de cijfers van de beste verkoopmaand, die van december, nog moesten komen.

Lees verder op emerce.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs