EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
61
kliks
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35626 tot 35630
Geplaatst op: maandag 18 februari 2013

'Hoge olieprijs slecht voor economie'

Dat zei hoofdeconoom Fatih Birol van het Internationaal Energie Agentschap (IEA) maandag. ''De huidige prijs van ongeveer 118 dollar per vat (Brent) baart me zorgen'', zei Birol.

Hij schat dat de kosten voor Europa om olie te importeren stijgen naar 500 miljard euro.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 18 februari 2013

Nederlandse tuinders hebben goud in handen

Planten zitten vol met interessante stoffen. Deze inhoudsstoffen zijn geschikt als actieve ingredient in medicijnen, voedingsupplementen, huidverzorgingsproducten en gewasbeschermingsmiddelen. Het Kenniscentrum Plantenstoffen brengt tuinders en bedrijven in de eindmarkten bij elkaar om het

Lees verder op nieuwsbank.nl
Geplaatst op: maandag 18 februari 2013

Verticale windmolens weer onder de aandacht

Windmolens die om hun as draaien winnen aan populariteit. Ze zijn stiller, betrouwbaarder en ogen beter dan de horizontale variant.

In de jaren tachtig leek het even alsof windmolens met een verticale as het zouden winnen van hun horizontale collega’s. Vanwege de lage betrouwbaarheid en efficiëntie haalden ze het echter niet. De verticale windmolens zijn nu echter met een comeback bezig.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: maandag 18 februari 2013

Indiase goud-ETF's mogen goud uitlenen

India doet een nieuwe poging om de import van goud te beperken. Door goud-ETF's (fondsen die fysiek goud beheren en daar aandelen van uitschrijven) in staat te stellen 20% van hun goud uit te lenen aan juweliers zou er minder goud ingevoerd moeten worden. Daarmee kunnen ETF's ook een cashflow genereren.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 18 februari 2013

9 invloeden van China op de wereldmarkt

Een belegger die een trend op tijd kan ontdekken, kan daar op inspelen. Een belegger die eerder dan de rest een trend herkent, kan daar veel voordeel uit halen. Onderstaande lijst van

zijn enkele trends die van belang kunnen zijn voor beleggers in groeilanden zoals China.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs