EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3566 tot 3570 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 30 mei 2017

Nieuwe dotcom-crisis bijna aangebroken

De dotcom-crisis ligt bijna twee decennia achter ons en toch is deze tegenwoordig brandend actueel. De (speculatieve) stijging van toen is ook nu merkbaar in de grafieken waarbij de speculatieve top van toen zelfs overtroffen wordt. De kansen op een correctie zijn dan ook niet meer te negeren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 30 mei 2017

VS geeft blokkadekoers op vrijhandel op tijdens G7

De grote industrielanden hebben op hun eerste G7-top met de Amerikaanse president Donald Trump een mislukking op het laatste moment weten te voorkomen. Kort voor het slot van de bijeenkomst op het Siciliaanse Taormina gaven de Verenigde Staten hun blokkadekoers op vrijhandel op en steunden de strijd tegen protectionisme.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 mei 2017

Italië schaft munten van 1 en 2 eurocent af

Italië slaat vanaf 1 januari 2018 geen munten meer van 1 en 2 eurocent. Dat heeft een parlementscommissie vandaag beslist. In de toekomst zullen de prijzen van producten en diensten afgerond worden op 0 of 5 eurocent. Dat meldt het Italiaanse persagentschap Ansa.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 29 mei 2017

Merkel verdedigt opnieuw handelsoverschot Duitsland

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft opnieuw het Duitse handelsoverschot verdedigd tegenover kritiek van de Amerikaanse president Donald Trump.

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft opnieuw het Duitse handelsoverschot verdedigd tegenover kritiek van de Amerikaanse president Donald Trump.

De zakenman beschuldigde Duitsland ervan “erg slecht” te zijn op het gebied van handel en suggereerde dat er te veel Duitse auto’s worden verkocht in de Verenigde Staten. Hij zou achter gesloten deuren hebben gezegd dat de Amerikaanse regering daar een stokje voor gaat steken. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 29 mei 2017

Ramadan bloedbad: Christenen Egypte afgeslacht na weigeren bekering tot islam

‘Druppelsgewijze genocide’ op christenen door moslims  – ‘Europa reageert nog steeds met kaarsen en teddyberen, en stelt de vijand boven het eigen volk’ – Frankrijk 2016: 949 aanvallen op kerken, 96% gepleegd door moslims

Egyptische christenen treuren nadat hun familieleden en gezinnen bij het zoveelste islamitische bloedbad zijn vermoord.

Lees verder op XanderNieuws
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs