Nieuws / Artikelen met het woord

57848 artikelen gevonden. Artikel 3566 tot 3570
Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 27 december 2016

Rusland noemt bewapening rebellen Syrie vijandige actie

Rusland veroordeelt het besluit van de Amerikaanse regering om de ‘gematigde rebellen’ in Syrië van zwaardere wapens te voorzien, omdat Russische militairen daardoor in gevaar worden gebracht. De VS wil de rebellen voorzien van zwaarder luchtafweergeschut, waarmee helikopters en gevechtsvliegtuigen onder vuur genomen kunnen worden. Daar gaf Barack Obama vorige week goedkeuring voor toen hij het defensiebudget voor het komende jaar goedkeurde.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 27 december 2016

Bundesbank haalde dit jaar 200 ton goud terug

De Bundesbank heeft dit jaar opnieuw meer goud teruggehaald dan ze oorspronkelijk van plan was, zo verklaarde Jens Weidmann van de Duitse centrale bank tegenover Bild. In totaal werd er dit jaar ongeveer 200 ton goud teruggehaald uit het buitenland, waarvan een deel uit Frankrijk en een deel uit de Verenigde Staten.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 27 december 2016

Beleggers verwachten in 2017 goed rendement voor edelmetalen

Beleggers verwachten dat goud en zilver in 2017 opnieuw goed zullen presteren, zo blijkt uit een eindejaarsenquête van broker LYNX. Beleggers verwachtingen voor volgend jaar het meeste van technologie-aandelen en financials, maar noemen ook edelmetalen als beleggingscategorie die goed zal presteren.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 26 december 2016

Onze vooruitgang is ongeëvenaard: 5 krantentitels die u nergens las

De media lijken doorgaans geobsedeerd door het berichten over geïsoleerde evenementen en zaken die fout gaan. Evenementen en trends die onze wereld weliswaar op een tragere, maar meer duurzame manier transformeren krijgen te weinig aandacht.

Wat dacht u van volgende onderstaande krantentitels, die spijtig genoeg nergens las:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 26 december 2016

16 tips om slimmer om te gaan met je geld

Slim Beleggen heeft niet alleen als doel het beste beleggingsadvies te bezorgen, maar ook om mensen te leren omgaan met geld. Onderstaande leren we niet op school, nochtans is het een van de belangrijkste dingen in het leven. Deze 16 tips leren jou slimmer omgaan met je geld.

De ene tip is al gemakkelijker toe te passen dan de andere. De ene tip is voor ene nuttig en de andere tip voor de andere. Maar door deze tips toe te passen, zullen je persoonlijke financiën er een groot stuk op vooruit gaan.