EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35651 tot 35655 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

Ook in Groot Brittannië moeten de banken voorbereid zijn op diepere krimp

Britain’s banks have been told to stockpile £25billions by the end of the year to prepare for future financial crises.

In a major blow to borrowers, the Bank of England warned banks they face a potential £50 billion hit over the next three years from eurozone shocks, bad debts and mis-selling scandals.

Lees verder op co.uk
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

China blijft topprioriteit voor buitenlandse investeringen multinationals

Multinationale bedrijven blijven China als een absolute prioriteit voor investeringen beschouwen. Vele bedrijven blijken zelfs een afzonderlijke strategie uit te bouwen voor de Chinese markt. Dat is de conclusie van een enquête van consulent PricewaterhouseCoopers (PwC) bij meer dan tweehonderd chief executives van multinationale ondernemingen. Voor 56 procent van de ondervraagden behoorde China tot de drie grootste doelmarkten voor investeringen, gevolgd door Brazilië (52 procent), India (35 procent), de Verenigde Staten (34 procent), Mexico (26 procent) en Turkije (25 procent).

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

Het grote gelijk van Jeroen Dijsselbloem

Was het een gelukkige keuze om minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem voorzitter te laten worden van de eurogroep? Neen. Al is het maar omdat daarmee zijn bewegingsvrijheid als minister, en daarmee Nederland, in de eurozone beknot wordt.

Was zijn eerste crisisoptreden een succes? Ook al niet. Het feit dat hij in eerste instantie de kleine spaarders wilde laten opdraaien voor malafide banken op Cyprus, is onvergefelijk. Later werden dat dus depositohouders boven 100.000 euro.

Lees verder op citareg.nl
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

Kwart Belgen heeft geen spaargeld meer - Luxemburgers loaded

28 procent van de Belgen heeft geen spaargeld. Bovendien zag 34 procent het spaarpotje het voorbije jaar slinken. Dit blijkt uit een onderzoek van de bank ING naar het spaargedrag in Europa.

Lees verder op vandaag.be
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

BRICS-landen omzeilen Wereldbank en IMF met nieuwe bank

De grootste opkomende markten gaan een nieuwe bank vormen om de Wereldbank en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) te omzeilen.

De grootste opkomende markten gaan een nieuwe bank vormen om de Wereldbank en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) te omzeilen.

De leiders van de zogeheten BRICS-landen – Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika – zijn momenteel in de Zuid-Afrikaanse stad Durban bijeen om de plannen te bespreken.

Lees verder op niburu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs