EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35666 tot 35670 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

Valutaoorlog: Japan maakt eerste slachtoffer

De Japanse politiek om zoveel mogelijk geld te printen zodat de waarde van de Japanse Yen daalt, heeft al een eerste slachtoffer geëist.

publiceerde recent de traagste kwartaalgroei sinds de financiële crisis. Zuid-Korea heeft een grote exportmarkt, vooral van auto's. Deze export heeft te leiden onder de waardedaling van de Yen ten opzichte van de Won.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

De Triple A-treurnis

Het aantal staatsobligaties dat een Triple A (AAA-) status geniet is sinds het begin van de financiële crisis met 60% gedaald. Dat berekende de Financial Times.

AAA-landen vormen traditioneel de grondslag van het financiële systeem. De verwijdering van de VS, het VK en Frankrijk uit de ‘negen A’s-Club’ heeft de kaarten grondig geschud.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

‘Insider buying’ signaal van bodemvorming in edelmetaalaandelen – INK Research

INK Research, een bedrijf gespecialiseerd in onderzoek naar zogenaamde ‘insider’ transacties, ziet het aankopen van aandelen door personen gelieerd aan bedrijven in de edelmetaalsector op meerjarige hoogten.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

ECB waarschuwt Litouwen geen Russisch geld aan te nemen

De ECB heeft Litouwen gewaarschuwd geen Russisch geld aan te nemen uit Cyprus. We schreven eerder al dat de Londense filialen van de twee getroffen banken de ganse week open bleven en geen beperkingen op de afhalingen hadden geplaatst. Hierdoor is er al veel (Russisch) geld van vertrokken uit Cyprus.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

10 landen waar u beter geen spaarrekening kunt aanhouden

Even buiten de logische landen als Noord Korea, Syrië, Libië, Zimbabwe gaan we kijken naar landen waar u mogelijk ooit serieus geld had willen stallen.

1. Uiteraard staat op dit moment met stip op nummer 1 het eiland Cyprus. Daar wil je geen rekening aanhouden want op dit moment worden de rekeningen geplunderd en zijn de banken gesloten.

Lees verder op beurz.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs