Nieuws / Artikelen met het woord

58176 artikelen gevonden. Artikel 35666 tot 35670
Bron: presseurop.eu
Geplaatst: vrijdag 8 februari 2013

Crowdfunding, het bankieren van de toekomst

Nu bankleningen door de kredietcrisis schaars zijn geworden, wordt de leemte gevuld door leningen zonder financiële tussenpersonen. Het zorgt voor de financiering van kleine bedrijfjes en betere rendementen voor beleggers. Een revolutionair fenomeen waar het bedrijfsleven in Estland wel bij vaart.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 8 februari 2013

Jim Rogers bij Lauren Lyster: Er zijn geen sterke valuta meer

Lauren Lyster interviewde Jim Rogers over de enorme vraag naar goud en zilver munten. In dit interview verklaart Rogers dat er geen sterke munten meer zijn: 

there are no longer any strong currencies, hang on to your silver.

Bron: indexpeople.nl
Geplaatst: vrijdag 8 februari 2013

De klapper van de dag

Dat een fonds onderuit gaat gebeurt wel vaker. Maar de afgelopen week is het wel erg heftig. De allereerste onteigening van aandelen (SNS) werd een feit. In plaats van een koersdaling waarbij u in theorie nog kunt ingrijpen, wordt een aandeel in een klap volledig waardeloos.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 8 februari 2013

Kyle Bass over aandelen, inflatie en Zimbabwe

Hayman’s Capital oprichter Kyle Bass staat bekend als de man van de Japan trade, maar als hem wordt gevraagd naar de euforie op Amerikaanse aandelenmarkten komt Bass met een duidelijk signaal. Of de Dow Jones de grens van 14.000 nu wel of niet passeert, beleggers moeten naar de lange termijn kijken. Zolang centrale bankiers monetair blijven

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 8 februari 2013

Madrid wordt thuishaven van grootste goktempel van Europa

In het Spaanse Alcorcon nabij Madrid zal een enorm gokcomplex, goed voor 750 hectare, gebouwd worden. Dat meldt de Las Vegas Sands corporation.