EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35676 tot 35680 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2013

Spaanse staatsschuld stijgt naar recordhoogte

De Spaanse staatsschuld is in de loop van het laatste trimester in 2012 gestegen naar 84,1 procent van het bbp, een nieuw record. Dat kondigde de nationale bank van Spanje aan.

In de loop van 2012 steeg de Spaanse schuld met 14,8 procentpunt. In 2011 bedroeg de schuld nog 69,3 procent van het bbp. Eind 2012 bedroeg de schuld 884,416 miljoen euro. De toename van de staatsschuld is zowel te wijten aan de opgelopen schuld van de centrale overheid als bij de 17 autonome regio's.

Lees verder op hln.be
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2013

Jarenlang geen salarisverhoging Opel-werkers

Werknemers van drie Opelfabrieken in Duitsland zijn akkoord gegaan met een voorstel van vakbonden voor een reorganisatie. Volgens het akkoord zien zij de komende drie jaar onder meer af van een salarisverhoging.

Moederbedrijf General Motors (GM) hoopt met de herstructurering de winstgevendheid van de Opelproductie in Duitsland te verbeteren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2013

Explosie brandstofprijs doet alle prijzen in VS toenemen

De sterkste stijging van de brandstofprijzen in meer dan drie jaar tijd heeft de consumentenprijzen in de Verenigde Staten sneller doen toenemen dan verwacht. In februari namen de consumentenprijzen met 0,7 procent toe in vergelijking met januari, aldus het ministerie van Arbeid in Washington.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2013

Breekt de maïsprijs nu definitief uit?

In het begin van dit jaar doorbrak de prijs voor maïs een neerwaartse driehoek naar boven. Maar de maïsprijs kon niet standhouden boven de 735. Waarschijnlijk kwam de uitbraak er doordat speculanten op voorhand anticipeerden op een uitbraak. Doordat deze uiteindelijk uitbleef, namen ze hun verliezen. Dit zorgde voor een daling van de maïsprijs van 10 dagen op rij.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2013

9 voorbeelden dat de VS politici geen idee hebben van de realiteit

weten de heren Obama, Bernanke en andere hoge politici totaal niet waar ze het over hebben als ze zeggen dat Amerika klaar is voor een volgende groeispurt. De economie in China vertraagt en Europa hangt bijna terug in de touwen. Maar in Amerika gaat alles voor de wind. Zerohedge somt 9 voorbeelden op waaruit blijkt dat ze totaal verkeerd zitten met de realiteit.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs