EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35731 tot 35735 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

Nederland in top 5 meest innovatieve landen EU

Nederland behoort tot de top 5 van de meest innovatieve economieën in de Europese Unie. De kloof tussen de kopgroep en het peloton is gegroeid.

Nederland behoort tot de top 5 van de meest innovatieve economieën in de Europese Unie. De kloof tussen de kopgroep en het peloton is gegroeid.

Dat blijkt uit een jaarlijkse lijst van de Europese Commissie. Vorig jaar stond Nederland zevende. Volgens minister Henk Kamp van Economische Zaken laat “de mooie score zien dat de Nederlandse economie heel sterk is”. Alleen Duitsland, Denemarken, Finland en Zweden doen het beter. Zij moeten echter hun meerdere erkennen in Zwitserland, maar dit land behoort  niet tot de Europese Unie en werd daarom niet in de ranglijst opgenomen.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

Cypriotische jongeren op straat tegen chaos en Angela Merkel

Duizenden jongeren protesteren vandaag in de Cypriotische hoofdstad Nicosia tegen de financiële chaos in hun land. Ook Duits bondskanselier Angela Merkel is de gebeten hond, meldt Radio 1.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

Ongeloofelijk wat 3D-printers allemaal kunnen doen

3D-printers winnen aan belang, zowel voor bedrijven als voor de consumenten. Toch is het voor velen nog een ver van mijn bed show en weet niemand echt tot wat 3D-printers in staat zijn. Je kunt het eigenlijk zo gek nog niet bedenken of een 3D-printer kan het uitvoeren, dit varieert van gadgets tot kleren en er is zelfs al een 3D-printer die een heel huis kan printen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

Flaters rond Cyprus stapelen zich op

Het zoeken naar een oplossing voor de Cyprus is niet zonder slag of stoot verlopen, blijkbaar wisten de betrokkenen op een bepaald moment zelf niet meer goed uit welk hout ze nog pijlen moest maken. Dat verklaart waarom ze de flaters zijn beginnen op te stapelen.

De eerste flater werd geslagen door de Cypriotische minister van Financiën Michael Sarris, die vorige week nog met veel poeha verklaarde dat er van een aanslag op het spaargeld geen sprake zou zijn. Binnen de kortste keren moest Sarris echter zijn jas keren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

Geld bij de grote banken is nu ook niet meer veilig

Volgens Jim Sinclair is QE alive and kicking. De redding van Cyprus is een goede zaak voor de euro, maar het heeft de wereld geen dienst bewezen. De regeling omtrent de redding is ook nog onzeker. Er is afgesproken hoe ze Cyprus gaan redden, maar er is niet bepaald hoe ze daar gaan geraken. Ook blijkt uit de afgelopen week dat een dreiging om de euro te verlaten toch voldoende blijkt te zijn om de anderen over de streep te trekken.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs