EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35741 tot 35745 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

Trojka: Griekenland boekt aanzienlijke vooruitgang

De trojka van de Europese Commissie, de Europese Centrale Bank (ECB) en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt in de gesprekken met de Griekse autoriteiten over het economische hervormingsprogramma voor het land. Dat werd vandaag bekendgemaakt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

Volgens Knot nog jaren kans op nieuwe crisis

De komende jaren blijft de kans dat de schuldencrisis opnieuw oplaait altijd aanwezig. "De onderliggende oorzaken van de crisis zijn in 2013 en 2014 nog niet opgelost. Er liggen nog flinke uitdagingen voor ons."

Dit stelt Klaas Knot, president van de Nederlandsche Bank (DNB), donderdag in een toelichting op het jaarverslag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

Tienduizend actievoerders verzamelen in Europese wijk

In de Europese wijk en aan het Jubelpark in Brussel zijn tienduizend actievoerders samengekomen voor de Europese actiedag tegen de besparingen. Dat meldt Christian De Coninck, de woordvoerder van de politiezone Brussel-Elsene. Het evenement is een initiatief van het Europees Vakverbond (EVV) en wordt georganiseerd naar aanleiding van de Europese Top van donderdag en vrijdag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

Column Kees de Kort | Rust op de financiële markten, maar hoe lang?

In Brussel komen vandaag de regeringsleiders bij elkaar voor een nieuwe Eurotop. Vorig jaar zorgde die top voor een hoop opwinding, maar dit keer lijkt 'ie geruisloos voorbij te gaan, zegt Kees de Kort."Dat heeft ook te maken met het feit dat het probleem met Griekenland min of meer getackeld is. En dat Mario Draghi de financiële markten heeft gezegd dat ze op hem kunnen rekenen. Dus op die markten is het buitengewoon rustig gebleven de afgelopen maanden."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

DNB grootste daling huizenprijzen voorbij..

Het sentiment op de Amsterdamse beurs was aan het begin van de middag positief in navolging van het hogere slot op Wall Street en in Azië.... meer...

Nederland heeft het grootste deel van de daling van de huizenprijzen achter zich en kan waarschijnlijk op korte termijn alweer omhoog kijken. Dat zei president Klaas Knot van De Nederlandse Bank (DNB) vanochtend in een toelichting op het jaarverslag van de centrale bank.

Lees verder op telegraaf.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs