EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35751 tot 35755 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 6 maart 2013

“Een bubbel in de obligatiemarkten? Laat me niet lachen!”

Op zoek naar een veilig gevoel hebben de investeerders massaal de markt voor staatsobligaties opgezocht. Een grote vraag bij een gelijkblijvend aanbod leidt maar in 1 richting: hogere koersen. De koersen van US Treasuries zijn dan ook door het plafond gebroken.

Dat bezorgde nogal wat financiële specialisten koude rillingen. Overal weerklonken de waarschuwingen over een in de maak zijnde bubble. Maar wie short ging op US Treasuries belde op het verkeerde adres, zoals Bill Gross van PIMCO (en samen met hem vele anderen) mocht ondervinden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 6 maart 2013

Dow nieuw record, S&P 500 bijna, hoe zit het met de Nasdaq?

Gisteren was een heugelijke dag voor de Amerikaanse industrie. De Dow Jones Industrial Average noteerde en sloot op een all-time high. Ook de bredere index, de S&P 500 staat op een zucht van een nieuw record. Dit staat in schril contrast met de Europese beurzen waar de meeste nog mijlenver van een nieuw record verwijderd zijn. Maar hoe zit het met de technologieaandelen?

De technologieaandelen zijn toch grotendeels de toekomst. Hoewel we nu al monsterbedrijven hebben in de technologiesector, blijft deze sector toch een groot deel van de toekomstige economie uitmaken. De technologiesector staat aan de vooravond van een totaal nieuwe revolutie, zoals we die gekend hebben met het internet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 6 maart 2013

Amerikaanse aandelen kunnen gemakkelijk nog verdubbelen binnen 3 jaar

Volgens de Daily Dividend Alert kunnen de Amerikaanse aandelen nog gemakkelijk verdubbelen de komende 3 jaar. Ze maken gebruik van de koers/winstverhouding van de aandelen, een eenvoudige methode, maar wel een die aangeeft dat de aandelen nog behoorlijk goedkoop noteren. Als ze simpelweg zouden terugkeren naar hun gemiddelde, zit een er al een verdubbeling in.

De gemiddelde koers/winstverhouding van de Amerikaanse aandelen ligt sinds 1950 jaar op 17,8. Maar de meeste belegger vergeten snel dat er een sterk verband is tussen de rentevoeten en de koers/winstverhouding. Bij lagere rentevoeten accepteren de beleggers hogere koers/winstverhoudingen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 6 maart 2013

Charles Nenner over aandelen en valuta

Charles Nenner verwacht dat de Dow Jones zal dalen naar 5000 punten. Nenner gebruikt cycli, golven algoritmes in een technisch model dat meer dan 200 indicatoren combineert. Hij verwacht overigens nog steeds hetzelfde voor aandelen. Kijk

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 6 maart 2013

Zweedse energiegroep Vattenfall schrapt 2.500 jobs

De Zweedse energiegroep Vattenfall wil tegen eind volgend jaar 2.500 banen schrappen. De groep wil zo 4,5 miljard kronen (539 miljoen euro) besparen, naar eigen zeggen omdat de vraag naar elektriciteit afneemt en ook de prijzen dalen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected]en.nl.

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs