EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
34
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35756 tot 35760 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 7 maart 2013

Beppe Grillo is de ware oppositieleider in... Duitsland

© - Casaleggio Associati In de vroege jaren dertig van vorige eeuw vernietigde de Duitse besparingspolitiek het monetaire systeem dat op de goudstandaard gebaseerd was. 'Vandaag vernietigt die politiek de euro,' schrijft Wolfgang Münchau in Der Spiegel.  Munchau is de Europaspecialist van de Financial Times en de stichter en voorzitter van Eurointelligence:

'In beide gevallen bestond een systeem van vastgelegde wisselkoersen, toen was er de goudstandaard; vandaag de euro. Het establishment steunde een waanzinnige en procyclische politiek, waarbij bespaard werd tot een recessie de enig mogelijke uitkomst was, wat leidde tot een schuldenval en massawerkloosheid. In Duitsland eindigde die Grote Depressie in een tragedie...

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2013

ECB houdt hoop op herstel later in 2013

De Europese Centrale Bank (ECB) verwacht dat de economie van de eurozone later dit jaar voorzichtig aantrekt. Die opleving zal echter niet genoeg zijn om een nieuwe krimp van de economie in 2013 te voorkomen. Dat bleek donderdag uit een toelichting van ECB-president Mario Draghi op het maandelijkse rentebesluit.

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2013

China waarschuwt Japan voor valutaoorlog

Gao Xiqing, president of China Investment Corp., een groot overheidsfonds van China waarschuwt Japan over de gevolgen van de opzettelijke daling van de Japanse Yen. Hiermee treedt hij in de voetsporen van andere landen uit Latijns-Amerika en Europa tegen de devaluatie van de Yen in een poging om deflatie te bestrijden.

Het is ongewoon dat een Chinese topman dergelijke sterke uitspraken doet, zegt de

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2013

Spaanse banken laten in beslag genomen woningen verkommeren

Spaanse banken die beslag hebben laten leggen op woningen van mensen die hun hypotheeklening niet meer konden afbetalen, vertikken het om de kosten voor het gemeenschappelijk onderhoud te betalen. Gevolg: de woningen staan te verkommeren en niemand wil ze nog kopen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2013

Paul Krugman is failliet!

Econoom Paul Krugman is failliet verklaard. Hij maakte in 2004 veel schulden en probeerde zich vervolgens uit de schulden te consumeren. Dat ging in 2007 mis toen hij een hypotheek nam voor een veel te duur appartement in New York.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs