EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35756 tot 35760 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

Kritiek op Dijsselbloem na verkeerde uitspraak

Op het internet barstte maandagavond een storm van kritiek los op de handelswijze van de Eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem.

Aanleiding voor de verklaring is de commotie die was ontstaan door een interview dat Dijsselbloem maandag had gegeven aan persbureau Reuters en aan de Financial Times.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

In Houston TX armoede is misdaad: boete voor het zoeken naar eten in een afvalbak

James Kelly was hungry and looking for something to eat. He tried to find it in a trash bin near Houston City Hall.

For that, the man, who said he spent about nine years in the Navy but fell on hard times, was ticketed by a Houston police officer.

Lees verder op chron.com
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

Water is nu al goud waard

De zoetwaterreserves van deze wereld worden steeds vaker twistappel tussen strijdende belangen. In het slechtste geval kan schoon water een privilege worden voor de rijken. Bedrijven, etnische groepen of andere belanghebbenden kunnen een monopoliepositie verwerven door  zichzelf waterreserves toe te eigenen. Er zijn gevallen bekend van rivieren die werden afgetapt of omgeleid, terwijl mensen die stroomafwaarts wonen, zonder kwamen te zitten. Wat kunnen we doen om te voorkomen dat water in de toekomst alleen beschikbaar zal zijn voor wie dat kan betalen? Goede internationale afspraken en actieve burgers die water als een grondrecht bewaken zijn bittere noodzaak.

Zonder water is geen leven mogelijk, maar ook geen economie, industrie of verkeer. Al deze processen hebben veel water nodig. Op dat water moet dus goed gepast worden.

Lees verder op zilvervis.net
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

'Banken Cyprus toch nog niet open'

De banken in Cyprus blijven langer gesloten dan aanvankelijk werd gezegd. Ze gaan in elk geval niet voor donderdag open.

Dat meldt de Cipriotische centrale bank maandagavond.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

Columnist Financial Times: ’Dijsselbloem moet vertrekken

Uitspraken die Eurogroepvoorzitter en minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem vandaag tegenover internationale persbureaus deed over het reddingsplan van Cyprus hebben zowel op de Europese effectenbeurzen als in de Tweede Kamer voor onrust gezorgd.

In twee interviews voor persbureau Reuters en de Financial Times was sprake van het reddingsplan voor Cyprus als blauwdruk voor de rest van de Europese bankensector. Later zei Dijsselbloem in een verklaring dat Cyprus een specifiek geval is en er geen sprake is van modellen of 'blauwdrukken'.

Lees verder op volkskrant.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs