EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35761 tot 35765 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 7 maart 2013

Column Kees de Kort | Zorgt Obamacare voor banen?

"In de eerste plaats stijgt de Amerikaanse beroepsbevolking behoorlijk. Dus er moeten sowieso veel banen gecreeërd worden, om deze toename op te vangen", legt De Kort uit."In dat cijfer zat een heel raar getalletje: met name in het MKB zouden er veel banen zijn bijgekomen. In theorie kan dat, maar uit de MKB-enquête blijkt op geen enkele manier dat daar mensen worden aangenomen. Het kan natuurlijk nog steeds, omdat de sfeer is veranderd."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2013

Aanbieders fysieke ETFs verkopen goud

De sterke rally in aandelen heeft een desastreus effect op de goudprijs. Beleggers verkopen massaal hun posities in fysieke goud-ETFs, wat de houders van deze ETFs dwingt tot de verkoop van goud.

In februari werd er voor maar liefst 106 ton aan goud verkocht, zo blijkt uit data van Bloomberg. Sinds 1 januari is de aangehouden goudvoorraad zelfs gedaald met 140 ton. De verkopen zijn sinds de lancering van de goud-ETFs nog nooit zo groot geweest.

Lees verder op fondsnieuws.nl
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2013

John Paulson blijft het volste vertrouwen hebben in het goud

Alhoewel John Paulson er tegenwoordig wat sip bijzit, geeft hij zijn vertrouwen in goud en goudmijnaandelen niet op.

Alhoewel John Paulson er tegenwoordig wat sip bijzit, geeft hij zijn vertrouwen in goud en goudmijnaandelen niet op.

Paulson & Co. stapte voor het eerst in goud in april 2009, vlak nadat de federal reserve aankondigde 1.000 miljard dollar in het financieel systeem te willen stoppen. Dat gebeurde door de aankoop van langerlopende Treasuries en mortgage-backed securities.

Op dat moment kostte goud minder dan 1.000 dollar voor een troy ons. John Paulson, beheerder van het fonds, gaf de voorkeur aan goudmijnaandelen boven fysiek goud. Zijn voorkeur ging daarbij uit naar AngloGold Ashanti en Gold Fields vanwege hun bewezen reserves en lage waardering.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2013

LIVE: ECB persconferentie 7 maart 2013

Zometeen om 14:30 houdt Draghi een persconferentie over het rentebesluit van de ECB. Ook worden er traditioneel weer vragen van de pers behandeld. De verwachting is dat de rente ongewijzigd blijft op 0,75%.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2013

China neemt nog een goudmijn over in Afrika

Het Chinees-Afrikaanse investeringsfonds CAPM heeft een goudmijn in het noordwesten van Zuid-Afrika overgenomen. De Orkney goudmijn was inactief omdat het mijnbouwbedrijf haar werknemers niet meer kon betalen. De Chinezen doen wereldwijd steeds meer overnames om grondstoffen en goud veilig te stellen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs