EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35761 tot 35765 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

ECB steunt noodplan Cyprus

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft maandag aangegeven dat de Cypriotische banken toegang blijven houden tot noodkredieten. Daarmee heeft de centrale bank haar steun uitgesproken aan het akkoord over noodsteun aan Cyprus, dat in de nacht van maandag op dinsdag werd gesloten.

De ECB gaf vorige week aan dat de geldkraan voor wankelende banken in het land zou worden dichtgedraaid als er geen Europees reddingsplan zou komen, waardoor een bankroet van het land dreigde. Nu er een overeenkomst is tussen Cyprus en de eurolanden, kan de zogeheten Emergency Liquidity Assistance worden doorgezet.

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Jim Rickards bespreekt het nieuwe goudbezit in de staat Texas (VIDEO)

In de staat Texas in de VS staan er enkele belangrijke ontwikkelingen op til aangaande het bezit van goud. Er ligt momenteel een voorstel op tafel om een eigen staatdepot op te richten, buiten de regelgeving van Washington om.

Wordt het nieuwe voorstel inzake het goud van Texas aanvaard, en zo ja, zullen er nog andere staten in de VS volgen? Jim Rickards voorziet van tekst en uitleg…

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

EU en Japan onderhandelen over vrijhandelszone

De Europese Unie en Japan hebben het licht op groen gezet voor onderhandelingen over de vorming van een vrijhandelszone. Die beslissing werd telefonisch genomen, aangezien de geplande Europees-Japanse top in Tokio geannuleerd werd door de crisis op Cyprus.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

De top 10 meest verhandelde valuta wereldwijd

De valuta is de belangrijkste handel in de wereld. Valuta hebben geen eigen waarde, maar worden uitgedrukt in prijs van andere valuta. Per dag wordt er met ongeveer 4.000 miljard dollar gehandeld in valuta.

Een PIP is de kleinst mogelijke koersverandering. PIP is een afkorting voor Percentage in Points. Voor de dollar is de laagst mogelijke koersverandering 0,0001 dollar cent. Bij andere valuta is er een andere PIP.

Lees verder op tipsbeleggen.nl
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

We zijn er nog niet! Wat als Cyprus de Eurozone toch moet verlaten?

Het is niet hun base scenario, maar BofA Merrill Lynch economists Laurence Boone en Ruben Segura-Cayuela onderzochten toch een ‘cyprexit’-scenario. Wat kan er gebeuren wanneer Cyprus toch de euro moet verlaten?, zo luidde de vraag die beiden zich stelden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs