EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
62
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35771 tot 35775
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Goudsmokkel neemt toe in India

Recent werd er een koppel gearresteerd in Dubai omdat ze van plan waren 8 kg goud naar India te smokkelen. In Mumbai airport werd een Somaliër met een Nederlands paspoort aangehouden met 5 kg goud bestemd voor India.

En dit waren zeker geen alleenstaande gevallen. Het aantal betrapte smokkelaars met goud voor India neemt fors toe!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

VS en EU onderhandelen over 'grootste handelsdeal ooit'

De Europese Unie en de Verenigde Staten gaan onderhandelingen starten over een grootschalig vrijhandelsverdrag. Het akkoord moet de grootste bilaterale handelsdeal ooit worden, klinkt het vandaag. Gisterenavond had de Amerikaanse president Barack Obama in zijn State of the Union al bekendgemaakt dat de gesprekken op stapel stonden.

Lees verder op hln.be
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Meldpunt: werkgevers die misbruik maken van crisis

Het meldpunt is een maand lang open, zowel voor leden als voor niet-leden, maakte de bond woensdag bekend.

“Vakantiedagen die worden ingehouden, werkkilometers die ineens voor eigen rekening zijn; onze bestuurders horen de gekste dingen'', zegt Piet Fortuin, vicevoorzitter van CNV Vakmensen. De bond hoopt door middel van het meldpunt beter in kaart te brengen waar zich problemen voordoen, zodat met de betreffende werkgevers een gesprek kan worden aangegaan.

Lees verder op bnr.nl
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Record: werkloosheid Portugal blijft oplopen

LISSABON (AFN/BLOOMBERG) - De werkloosheid in Portugal is in het vierde kwartaal van het afgelopen jaar weer opgelopen. Dat blijkt uit cijfers die het Portugese statistiekbureau woensdag presenteerde. Voor de laatste 3 maanden van 2012 kwam het cijfer uit op 16,9 procent. Het kwartaal daarvoor was de werkloosheid nog 15,8 procent.

Lees verder op eurobench.com
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Oosten importeert welvaart uit het Westen

Als gevolg van de toenemende vraag naar fysiek goud uit Azië stromen er steeds meer gouden munten en baren weg uit de VS, aldus MarketUpdate.

Reuters schrijft dat de private export van goud uit de VS in de maand december het hoogst was sinds september 2011. Er zou sprake zijn van een serieuze exodus van goud richting Aziatische markten.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs