EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
41
kliks
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35781 tot 35785
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

27 grafieken voor de goudbelegger

Analist Frank Holmes van US Funds heeft een presentatie over goud gemaakt die bestaat uit 77 slides. Een aantal daarvan heeft Marketupdate via Businessinsider overgenomen. De grafieken geven een aantal opvallende kenmerken van de goudmarkt weer.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Economische inspectie breidt onderzoek naar paardenvlees uit

De economische inspectie gaat het onderzoek naar paardenvlees in bereide producten in België uitbreiden. Momenteel voert ze een onderzoek naar alle producten waarin mogelijk verkeerdelijk paardenvlees werd verwerkt. Dat deelt de federale overheidsdienst (FOD) Economie mee. Het zou onder meer gaan over bereide maaltijden zoals chili con carne.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Column Kees de Kort | Woonakkoord is echt he-le-maal niks

De Kort: "Waarom gaan die mensen in Den Haag niet een paar weken op vakantie? Dan doe ze niks in plaats van iets slechts.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Optimix verkoopt al zijn goud

De Amsterdamse vermogensbeheerder Optimix heeft al zijn goudposities verkocht. Dat liet het bedrijf woensdag weten.

Optimix belegde vanaf 2008, toen de goudprijs hard begon te stijgen, 5 tot 10 procent van zijn beheerd vermogen in het edelmetaal. Dat kwam neer op een totaal van 70 tot 140 miljoen euro.

Lees verder op fondsnieuws.nl
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Tegendraads Patagonia promoot verantwoord kapitalisme

Met een campagne die in de herfst moet starten wil Patagonia het economisch systeem en de ideeën over commercieel succes volledig veranderen. Het outdoorkledingmerk wil zijn commercieel succes niet langer meten aan het verkopen van meer en meer producten, en is op zoek naar een nieuw bedrijfsmodel. Vincent Stanley, woordvoerder van Patagonia, vertelt: ‘We willen een heleboel mensen bij elkaar krijgen om te bediscussiëren hoe een verantwoorde economie, die niet is gebaseerd op consumptie, eruit zou moeten zien.’

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs