EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
37
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35796 tot 35800
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Reƫle lonen in Duitsland lager dan in het jaar 2000

De werknemers in Duitsland hebben vandaag gemiddeld 1,8 procent minder reƫel salaris in het loonzakje (koopkracht dus) dan in het jaar 2000. Dat meldt de Hans-Bƶckler stichting, verbonden aan de koepelorganisatie van Duitse vakbonden (DGB).

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Waarschuwing! Beurzen doen het niet goed na een US verkiezingsjaar!

Uit een onderzoek blijkt dat de S&P 500 sinds 1900 gemiddeld gezien het jaar na de Amerikaanse Presidentsverkiezingen het slechtste presteert. Gemiddeld genomen daalt de S&P 500 12 % in het eerst postverkiezingsjaar. Als de geschiedenis een goede raadgever is, staat de beurs nog een forse correctie te wachten sterke start is dit jaar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

3% Inflatie verhoging in Januari voornamelijk door belastingen

De nieuwe belastingmaatregelen in 2012 en 2013 hadden een groot effect op de inflatie in januari 2013. Als de belasting niet verhoogd zou zijn, zou de inflatie de helft lager uitgekomen zijn.

Lees verder op uvenium.nl
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Rusland wil goudproductie jaarlijks met 5% uitbreiden

Volgens de Russische Unie van Goudproducenten is het waarschijnlijk dat de goudproductie dit jaar 5% hoger ligt dan in 2012, toen er 226 ton goud werd opgegraven. Ze voegen eraan toe dat de goudproductie van Rusland ieder jaar met 5% opgeschroegd kan worden, zolang de goudprijs op een hoog niveau blijft. Dat schrijft Bullionstreet op haar website.

Lees verder op
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Hogere geldhoeveelheid voedt Chinese beurs

Volgens US Global Investors zal de stijgende geldhoeveelheid het herstel van de Chinese beurs ondersteunen. In combinatie met een soepeler financieel beleid zullen de Chinese aandelen terug het ritme oppakken van enkele jaren geleden. In het verleden was een stijgende geldhoeveelheid ook al de voorbode voor een sterke prestatie van de Shanghai.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs