EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35796 tot 35800 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 11 maart 2013

Pensioenkapitaal bij de bank: 33% meer pensioen!

De beperking moet verdwijnen. Wie pensioen inkoopt met geld uit een pensioenverzekering moet de vrijheid krijgen om zelf te bepalen waar hij een uitkering koopt, bij een bank of een verzekaar.

Steeds meer werknemers bouwen in verzekerde pensioenregelingen en bij een Premie Pensioen Instelling  pensioenkapitaal op. Op de pensioendatum moeten zij voor dat kapitaal pensioen kopen. Dat kan vrijwel alleen bij een verzekeraar.

Lees verder op fd.nl
Geplaatst op: maandag 11 maart 2013

Kabinet maakt ondernemers depressief

Dankzij de bezuinigingen van Rutte & Co duikt het ondernemersvertrouwen nog dieper in de min.

Uit de maandelijkse index van TNS Nipo en FD over ondernemersvertrouwen blijkt dat ondernemers in februari nog somberder zijn geworden dan ze al waren. Het zogeheten Ondernemerspeil daalde scherp van -45 naar een dieptepunt van -65. Meer dan tachtig procent van de ondernemers oordeelt nu negatief over de economie.

Lees verder op ftm.nl
Geplaatst op: maandag 11 maart 2013

Gouden legoblokje verkocht voor $15.000

Een webwinkel die legoblokjes verkoopt heeft $15.000 gekregen voor een zeldzaam 14 karaat gouden exemplaar. Dit blokje van 4x2 werd van 1979 tot en met 1981 door Lego cadeau gegeven aan werknemers die er al 25 jaar werkten. Het blokje werd geleverd in een bijpassend bewaarkistje. De intrinsieke waarde van het goudblokje is minder dan €600.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: maandag 11 maart 2013

Noors staatsfonds verkoopt Frans en Brits schuldpapier

Een Noors staatsfonds, dat ruim $700 miljard aan pensioengeld beheert, wil haar blootstelling aan de ontwikkelde economieën verkleinen. Ze ruilt Franse en Britse staatsobligaties in voor schuldpapier uit Mexico, Turkije, Rusland en Taiwan. Het fonds ziet een valutarisico in de dollar, euro, yen en het Britse pond.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 11 maart 2013

Een aandeel om voor altijd bij te houden

Met de lage rentevoeten dezer dagen is het interessant om eens te kijken naar de dividendkrakers op de beurs. Een dividendkraker is een solide bedrijf dat jaar na jaar zijn dividend verhoogt. Zo kan je over enkele jaren een dividendrendement boeken van 10 % tot 20 %. En dit kan alleen maar oplopen, als je bereid bent om het aandeel bij te houden. 

Daily Trade Alert neemt het voorbeeld van McDonald’s.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs