EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35816 tot 35820
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

De valutaoorlog is nu officieel: G7 ontkent

De G-7 meeting heeft van deze week officieel het startschot gegeven voor de valutaoorlog. De ontwikkelde landen kwamen met een gezamenlijke verklaring dat er momenteel geen valutaoorlog bezig is. Alle monetaire acties hebben een binnenlands doel, aldus de G-7.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Fabius: Frankrijk haalt begrotingsdoelstellingen niet

De Franse minister van Buitenlandse Zaken acht het "waarschijnlijk" dat Frankrijk er dit jaar niet in zal slagen het begrotingstekort onder de 3 procent van het bbp te laten uitkomen. Daarmee is Laurent Fabius het eerste Franse regeringslid dat publiekelijk toegeeft wat economen al een tijd aangaven. Dat meldt De Tijd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

'Financiële sector verliest tienduizenden banen'

Eén op de vijf van de 250.000 werknemers in de financiële sector raakt tot en met 2020 zijn baan kwijt, voorspelt vakbond De Unie. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Mervyn King ziet herstel Britse economie

Mervyn King maakte bij de presentatie van het kwartaalrapport over de inflatie bekend dat hij verwacht dat de Britse economie weer zal aantrekken. Op korte termijn zal de economie zwak blijven, maar over de middellange termijn is hij optimistisch. De inflatie liep echter weer op in de afgelopen drie maanden en zal volgens de gouverneur van de Bank of England nog twee jaar boven de 2% blijven. Op dat nieuws zakte het Britse pond met 1% tegenover de euro en 0,6% tegenover de dollar.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Obama wil economie stimuleren en minimumloon verhogen

Obama wil de Amerikaanse economie uit het slop trekken en kiest voor de weg van meer stimulering. Hij wil $50 miljard investeren in verbetering van de infrastructuur en nog een $15 miljard aanwenden voor bouwprojecten. Ook denkt Obama de armoede terug te kunnen dringen met een verhoging van hat minimumloon.

Lees verder op MarketUpdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs