EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35826 tot 35830 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 17 maart 2013

Spaargeld niet langer veilig?

Cyprus krijgt als vierde land in de EU een "bail-out". 10 miljard euro voor een land met 1,1 miljoen inwoners.

Het bijzondere is echter dat Europa Cyprus dwong om de spaartegoeden van de depositohouders aan te spreken. Wie minder dan 100.000 euro op een rekening heeft staan, verliest in één klap 6,75%. Bedragen boven de 100.000 euro zien zelfs 9,9% wegvloeien.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 17 maart 2013

Honger overspoelt Europa

Nooit moesten zoveel Belgen aankloppen bij de Voedselbank. Ook elders in Europa leidt de crisis tot honger. Het Rode Kruis deelt nu meer voedselpakketten uit dan aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. ‘Vooral bejaarden lijken de crisis moeilijk te doorstaan.'

Lees verder op standaard.be
Geplaatst op: zondag 17 maart 2013

Goud en zilver report (Week 11)

Het wekelijkse overzicht met het belangrijkste nieuws uit de goudmarkt en de prijsontwikkeling van goud en zilver over de afgelopen week. Lees het op Marketupdate.nl

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 17 maart 2013

Adam Weishapt: Architect rijkdom en macht van huidige Elite (2)

Het plan van Weishaupt en zijn club was uitermate doordacht, en de praktijk heeft bewezen dat het precies zo werkt als het bedacht was. Het plan gaat ervan uit dat het nooit ontmaskerd kan worden, aangezien de enkeling die het doorziet, onmiddellijk zal worden teruggefloten door zijn omgevingsgenoten die zich in hetzelfde compartiment van de piramide bevinden. Hij zal worden teruggefloten omdat hij een bedreiging zal vormen voor het geloofsysteem dat gangbaar is in dat compartiment: de norm.

Mensen die zich hoger in de piramide bevinden zijn meer op de hoogte van de agenda, en zouden dus een gevaar kunnen vormen, maar doen dat niet vanwege het proces van natuurlijke selectie. Slechts diegenen met een beperkt geweten, kunnen zich opwerken in de piramide, en bovendien zijn de beloningen voor een hogere positie in de piramide zodanig groot, dat het belang om zichzelf te handhaven groter is dan de roep van het geweten (zie de bonusstructuur bij banken).

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
Geplaatst op: zondag 17 maart 2013

President Cyprus verdedigt reddingsplan

Zaterdagavond kwam het Cypriotische kabinet in spoedzitting bijeen om over het reddingsplan te praten. Het leningenpakket van 10 miljard euro, waar de eurogroep het in de nacht van vrijdag op zaterdag over eens werd, is een "pijnlijke maar beheerste controle op de crisis", aldus Anastasiades in een verklaring.

In de verklaring zegt de president dat het reddingspakket een einde maakt aan de onzekerheid, zodat de economie van Cyprus kan hervatten. Het alternatief was een "chaotisch bankroet" van het land. Later zondag komt het parlement van Cyprus bijeen om het reddingsakket te bespreken.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs