Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 35831 tot 35835
Bron: geennieuws.com
Geplaatst: vrijdag 4 januari 2013

Van wie is uw bankrekening ?

Domme vraag zult u zeggen, die bankrekening is van mij. Maar daar zou u zich wel eens knap in kunnen vergissen, want de werkelijkheid is geheel anders zoals het onderstaande artikel laat zien. Reeds eerder schreven wij over het feit dat overheden ten allen tijde de controle over UW geld kunnen overnemen en dat de banken nu al  hieraan ijverig meehelpen. Big brother is watching you is dichterbij dan sommigen onder u denken.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 4 januari 2013

Wall Street opent vlak

In New York zijn de aandelenbeurzen vrijdag nagenoeg vlak geopend ondanks een positief rapport over de Amerikaanse arbeidsmarkt. Beleggers wachten nog op de inkoopmanagersindex van de dienstensector in de Verenigde Staten en de Amerikaanse fabrieksorders, die een halfuur na opening worden vrijgegeven.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 4 januari 2013

Banengroei VS houdt aan

De werkgelegenheid in de Verenigde Staten is in december in ongeveer hetzelfde tempo gegroeid als in de voorgaande maand.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 4 januari 2013

‘Kleine openingswinst Wall Street’

De aandelenbeurzen in New York openen vrijdag waarschijnlijk met een kleine winst. De stemming wordt gesteund door een positief rapport over de Amerikaanse arbeidsmarkt.

Voorbeurs bleek dat de werkgelegenheid in de Verenigde Staten in december met 155.000 banen is gegroeid. Economen hadden gerekend op 153.000 nieuwe banen. De banengroei in november werd opwaarts bijgesteld van 146.000 tot 161.000 banen. De werkloosheid bleef vorige maand onveranderd op 7,8 procent van de beroepsbevolking.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 4 januari 2013

Bazel bezorgd over verliesregels voor banken

Internationale toezichthouders op de bankensector maken zich zorgen over de verschillende nieuwe regels die worden ontworpen voor de manier waarop banken hun verliezen moeten erkennen. Dat liet het Bazels Comité van Bankentoezichthouders vrijdag weten.