EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35831 tot 35835 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Emir van Qatar koopt voor prikje zes Griekse eilanden

Hij is een van de rijkste mannen ter wereld en liet zijn oog vallen op één van de armste landen in de eurozone. Hamad bin Khalifa Al Thani heeft na anderhalf jaar administratieve rompslomp voor 8,5 miljoen euro zes idyllische eilanden in de Ionische Zee gekocht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Dow Jones op nieuw record!

De Amerikaanse Dow Jones index heeft een lange rit omhoog achter de rug en passeerde vandaag het oude record uit oktober 2007. Beleggers zijn optimistisch en verwachten dat centrale banken en overheden de economie blijven stimuleren.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Merrill Lynch verwacht dit jaar een goudprijs van $1.680

Merrill Lynch verwacht dit jaar een gemiddelde goudprijs van $1.680. Dat betekent dat de prijs vanaf dit punt nog wat omhoog moet, want op het moment van schrijven staat de goudprijs bijna $100 lager. De bank denkt dat we eind 2014 de $2.000 per troy ounce nog gaan meemaken.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Britse pond is nog steeds te duur

Het Britse pond is volgens Pimco nog steeds een overgewaardeerde valuta, ondanks het feit dat de munt in februari al 6,7% van haar waarde verloren heeft tegenover de dollar. Men verwacht verdere monetaire verruiming om de economie aan te jagen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Column Kees de Kort | Rode draad is rode cijfers

Er komen iedere dag nieuwe cijfers beschikbaar en de rode draad is er een die leidt naar even zo rode cijfers, zegt De Kort. "Vandaag weer nieuws over de autoverkopen in Nederland: tamelijk dramatisch. Nieuws over de jeugdwerkloosheid onder jongeren met een hogere opleiding: ook allemaal niet prettig. En voor de economie erg ongunstig: er wordt in Nederland weer veel meer gespaard. Dat is natuurlijk goed voor de individuele burgers, maar voor de economie is sparen hetzelfde als niet consumeren. Dus dat zijn allemaal minnetjes."

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs