EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35831 tot 35835 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

TNT Express schrapt 4.000 banen in komende drie jaar

TNT Express verwacht de komende drie jaar ongeveer 4.000 banen te schrappen. Dat heeft het koeriersbedrijf vandaag bekendgemaakt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Alle spaarders van de 17 € landen moeten bloeden,niet alleen een paar op Cyprus

Eurogroep-voorzitter Dijsselbloem tijdens de persconferentie na het bereiken van het akkoord in overleg met eurocommissaris Rehn.

Eurogroep-voorzitter Dijsselbloem tijdens de persconferentie na het bereiken van het akkoord in overleg met eurocommissaris Rehn.

UPDATE Spaarders van de Cypriotische probleembank Laiki verliezen alles. Spaarders bij de noodlijdende Bank of Cyprus zullen flink moeten inleveren. Tegoeden tot 100.000 euro zijn wel gegarandeerd. Dat is de uitkomst van een nieuw noodplan voor Cyprus dat de Eurogroep en het mediterrane eiland vannacht overeenkwamen. Door grote spaarders te belasten, draagt Cyprus miljarden bij aan het noodpakket. Vanuit het Europese noodfonds ESM komt een lening van 10 miljard.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Goud op weg naar sterkste weekwinst in 4 maanden

De debacle in Cyprus heeft de interesse voor goud weer doen toenemen. Hoewel de stijging gestaag gaat, ziet het er toch naar uit dat we de derde weekwinst op rij krijgen en dat we de sterkste stijging op weekbasis gaan zien in de laatste 4 maanden.

Het hoogtepunt van 26 februari, toen goud nog op $ 1.620 noteerde, wordt een belangrijk mikpunt voor de goudprijs. Als de goudprijs zich boven dit niveau kan nestelen, kan dit de interesse aanwakkeren en een nieuwe momentum creëren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Akkoord over steunpakket Cyprus

De Eurogroep en het IMF bereikten afgelopen nacht een akkoord over Cyprus. Het land krijgt €10 miljard aan noodleningen, terwijl spaarders onder de €100.000 ontzien worden. Grote spaarders blijven in ongewis. Bij de Laiki bank zijn ze hun geld definitief kwijt, de Bank of Cyprus heeft deze tegoeden bevroren om de kapitaalbuffer te versterken.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Waarom het van belang is fysiek goud zelf te bewaren

SMART Capital is ons advies altijd geweest om goud in fysieke vorm aan te kopen: staven of munten. Papieren afkooksels moet men links laten liggen. Ook een goudrekening bij de bank is niet wat we zoeken. Dat is enkel fysiek goud dat u zelf bewaart, zodat elk tegenpartijrisico volledig is uitgesloten.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs