EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35836 tot 35840 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

'Eurolanden wenden chaos af'

De eurolanden hebben met hun besluit over noodsteun aan Cyprus een chaos afgewend, zo reageert staatssecretaris Frans Weekers maandag op de doorbraak in de crisis rondom het Zuid-Europese land.

"De rekening wordt volledig neergelegd daar waar de problemen zijn veroorzaakt, bij de twee grootbanken'', aldus Weekers.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Rijke Russen betalen het gelag in Cyprus na nachtelijk akkoord

Rijke Russen verliezen miljarden euro’s in Cypriotische banken nu de troïka draconische voorwaarden heeft vastgelegd om te vermijden dat een eerste lid van de eurozone failliet zou gaan, met een exit als gevolg. Russen zouden in totaal 22 miljard euro in Cyprus geparkeerd hebben staan, een derde van alle deposito's op het eiland en meer dan het bbp van het land. Volgens de Duitse inlichtingendienst BND zou Cyprus 80 oligarchen de Cypriotische nationaliteit hebben toegekend voor 'bewezen diensten' aan het eiland, waarbij ze dezelfde rechten als EU-bergers kregen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

'Spaarders probleembanken moeten bloeden'

Het reddingspakket voor het noodlijdende Cyprus is behoorlijk stevig. Het land is van de afgrond gered, maar spaarders bij probleembanken ''zullen moeten bloeden''.  

Het reddingspakket voor het noodlijdende Cyprus is behoorlijk stevig. Het land is van de afgrond gered, maar spaarders bij probleembanken ''zullen moeten bloeden''.  

Weekers erkende dat de spaarders van de twee grootste banken van Cyprus hard worden getroffen. Spaarders van de probleembank Laiki, die geleidelijk zal verdwijnen, verliezen alles boven een ton. Bij de Bank of Cyprus zullen spaarders op een andere manier fors moeten meebetalen. Maar alle spaartegoeden tot 100.000 euro blijven gegarandeerd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Akkoord bereikt over Cyprus

De onderhandelingen over een reddingsplan voor het noodlijdende euroland Cyprus zijn in een stroomversnelling geraakt en hebben rond 2 uur vannacht een akkoord opgeleverd. De leiders van de internationale kredietverleners en de Cypriotische president Nicos Anastasiades hadden omstreeks 00.30 uur een vergelijk bereikt over de "belangrijkste parameters" van het plan. De ministers van Financiën van de eurolanden moesten het compromis nu onder de loep nemen en gaven na anderhalf uur onderhandelen ook hun fiat. Er zou geen sprake meer zijn van een heffing op spaartegoeden. Niettemin zouden de eigenaars van deposito's van meer dan 100.000 euro forse verliezen moeten slikken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Nieuw hulpplan Cyprus ontziet de kleine spaarder

De ministers van Financiën van de eurolanden hebben vannacht het licht op groen gezet voor een nieuw reddingsplan voor Cyprus. Het plan ontziet de kleine spaarders en focust op de afslanking van de omvangrijke bankensector op het eiland.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs