Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 35841 tot 35845
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 24 januari 2013

Apple krijgt nipt onvoldoende

De bedrijfsresultaten van Apple q1, waar met groot ongeduld naar werd uitgekeken, bleken een mes te zijn dat aan 2 kanten sneed. De EPS overtrof makkelijk de verwachtingen, maar de omzet bleef anderzijds iets achter bij diezelfde verwachtingen. Eén goed en één slecht punt dus.

De uiteindelijk bilan was echter toch eerder negatief, in de grijze handel verliest de koers 4 %. De waarnemers zijn echter nog volop bezig met de analyse van de bedrijfsresultaten, het is nu uitkijken naar de eerste rapporten. Gun de waarnemers wat tijd, later op de dag verwachten we de eerste rapporten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 24 januari 2013

'Banken hoeven geen sorry meer te zeggen'

De Nederlandse banken hebben hun zaken ''voor 98 procent" op orde. Dat zegt voorzitter Boele Staal van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) donderdag in een interview met het AD.

''Onze leden hebben veel gedaan de afgelopen jaren. Maar de samenleving gelooft het nog niet", aldus Staal.

Bron: rt[z]
Geplaatst: donderdag 24 januari 2013

Japanse export daalt 7 maanden op rij

De export van Japan is in december sterker gedaald dan was verwacht. De uitvoer zakte met 5,8 procent op jaarbasis, terwijl door economen in doorsnee was gerekend op een krimp van 4,2 procent. Het was de zevende maand op rij dat de Japanse export afnam, zo werd donderdag bekendgemaakt.

[...]

Bron: againstcronycapitalism.org
Geplaatst: donderdag 24 januari 2013

CEO van JPMorgan:

Jamie Dimon in Davos Switzerland today explaining why people don’t need to know what’s going on in the banking world. It’s too “complex.” Just know that their fee comes from managing this ball of financial confusion. And that’s all you need to know.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 23 januari 2013

'Grieks begrotingstekort onjuist'

Het Griekse begrotingstekort over het jaar 2009 is kunstmatig met vierhonderd procent verhoogd. 

Dat heeft Zoe Georganda, voormalig lid van de raad van bestuur van het Griekse bureau voor de statistiek, woensdag gezegd in een interview met een Griekse radiozender.

De hoogte van het begrotingstekort in 2009 speelde een belangrijke rol bij het opstellen van het bezuinigingsprogramma van de Griekse regering.