EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35841 tot 35845 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 11 maart 2013

Geldgroei = Economische groei

Wat bedoelt men eigenlijk als de economie gegroeid is? Economen kijken naar het bruto binnenlands product, een simpele rekensom van alle inkomens in een land. Maar zegt dat echt iets over economische activiteit? Of heeft het cijfer meer te zeggen over de geldgroei?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 11 maart 2013

Pimco: Amerikaanse economie groeit in 2013 met 5%

Bill Gross van obligatiebelegger Pimco denkt dat het Amerikaanse GDP dit jaar nominaal met 5% kan stijgen. Na correctie voor prijsinflatie is dat nog altijd 3%. Maar wat zegt economische groei eigenlijk?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 11 maart 2013

Russell Investments rekent Griekenland nu terug tot de groeimarkten

Russell Investments, dat beleggingsfondsen met in total 2400 miljard dollar onder beheer, adviseert, heeft een beslissing genomen die anderen ook wel eens op gedachten zou kunnen brengen. Het adviesbureau rekent Griekenland nu terug tot de groeimarkten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 11 maart 2013

Olieprijs naar $ 190 zegt de OESO

De analyse van de OESO suggereert dat een geleidelijk herstel van de wereldwijde groei gepaard gaat met een stijging van de prijs van ruwe olie tot 190 dollar per vat in 2020. Dit is een toename van 7% per jaar. Prijsstijgingen hebben amper vat op het verbruik van olie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 11 maart 2013

Chinese inflatie stijgt door hogere voedselprijzen

De Chinese inflatie is op jaarbasis gestegen naar het hoogste niveau van de afgelopen 10 maanden. De voornaamste reden voor de hoge inflatie, zijn de stijgende voedselprijzen.

De inflatie in China kwam in februari 2013 uit op 3,2%. De voedselinflatie bedroeg zelfs 6% op jaarbasis. Ook in vergelijking met de voorgaande maand is de inflatie flink toegenomen. Het gemiddelde prijspeil in China lag  in februari 1,1% hoger in vergelijking met de eerste maand in 2013. Het is het hoogste inflatiepercentage op maandbasis sinds begin 2012. De verwachting van economen was dat de Chinese inflatie zou uitkomen op 0,8% op maandbasis, terwijl ze op jaarbasis rekening hielden met een inflatiepercentage van 3,0%.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs