EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35851 tot 35855
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Kan een goudstandaard de valutaoorlog neerslaan?

Naar aanleiding van een opiniestuk in de FT werd Komal Sri-Kumar samen met Bank of New York Mellon’s Michael Woolfolk geïnterviewd op Bloomberg TV.

Beide heren zijn het er over eens: op termijn leidt de geldcreatie van de centrale banken onvermijdelijk tot een (hoge) inflatie. Het geloof in de fiat valuta zal onder druk komen, met alle gevolgen van dien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Overtollige liquiditeit vloeit naar olie

Nu de zogeheten speculanten niet meer terecht kunnen bij de Europese obligaties, zoeken ze andere oorden op om te speculeren met hun overtollige liquiditeiten. In tegenstelling tot obligaties heeft de oliemarkt wel een zelf regulerend effect.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

OESO werkt aan actieplan belastingontwijking door multinationals

De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) beloofde vandaag een 'globaal actieplan' om te voorkomen dat multinationals aan de belastingen ontsnappen. De westerse denktank erkent dat er zwakke plekken bestaan in de internationale fiscale normen. Fiscale manoeuvres van grote bedrijven betekenen een ernstig risico aan de fairheid.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Wachten op State of the Union speech van Barack Obama

Wall Street is eens te meer schoorvoetend uit de startblokken gekomen. Het wachten is op nieuwe impulsen, waarbij de evolutie van de valutaoorlogen argwanend in de gaten wordt gehouden. Op korte termijn gaat de aandacht uit naar de State of the Union speech van Barack Obama.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Carat Duchatelet schrapt een derde van de banen in Luik

De tuner van luxewagens Carat Duchatelet is van plan om in Luik 34 van de 104 banen te schrappen. Dat heeft het bedrijf tijdens een buitengewone ondernemingsraad aangekondigd. De herstructurering is noodzakelijk om de toekomst van de Luikse site veilig te stellen, zo luidt het.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs