EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35861 tot 35865 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2013

"Groot-Brittannië kwetsbaar voor valutaspeculanten"

Jeroen Dijsselbloem, minister van Financiën en voorzitter van de Eurogroep, heeft gezegd dat Groot-Brittannië kwetsbaar is voor valutaspeculanten. Het land staat er niet best voor met een hoge staatsschuld en een omvangrijk begrotingstekort. Valutaspeculanten kunnen de waarde van het pond verder onder druk zetten.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2013

Joris Luyendijk: ‘Banken moeten failliet kunnen gaan’

Sinds september 2011 dwaalt Joris Luyendijk voor de Engelse krant The Guardian door de Londense city. Als journalist en antropoloog probeert hij uit te zoeken hoe bankiers denken en hoe de sector die de hele wereld in 2008 aan de rand van de afgrond bracht precies in elkaar zit. Een baan waar menig journalist zijn lieve moeder voor zou verkopen, maar vrolijker is Luyendijk er niet van geworden. ‘Misschien is er wel geen oplossing.’

Lees verder op apache.be
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2013

Gepensioneerden in de VS staan er even goed voor als 14 jaar geleden

De waarde per persoon van alle pensioenfondsen en pensioenplannen in Amerika staat weer op hetzelfde niveau als 14 jaar geleden. Het beursherstel heeft zijn werk gedaan. Maar het leven is ondertussen wel fors duurder geworden zegt

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2013

Paul Krugman is zelf failliet door te proberen zich uit de schulden te stimuleren

Econoom en columnist Paul Krugman is vandaag failliet verklaard na een mislukte poging om zich uit de schulden te spenderen. Krugman had $7.346.000 aan schulden, waar slechts $33.000 aan bezittingen tegenover stond.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2013

Daimler gunt personeel bonus van 3.200 euro

De Duitse luxewagenbouwer Daimler, vooral bekend van het merk Mercedes-Benz, geeft aan zijn zowat 130.000 personeelsleden een bonus van 3.200 euro voor 2012. Dat maakte de autobouwer vandaag in Stuttgart bekend. Het gaat om de op twee na hoogste premie sinds de invoering van de beloning in 1997.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs