Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 35866 tot 35870
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 3 januari 2013

Paul Craig Roberts: "Hyperinflatie in de VS kan elk moment komen"

Volgens Paul Craig Roberts, econoom en assistent secretaris van het Ministerie van Financiën onder president Reagan, kan hyperinflatie zich op ieder denkbaar moment voordoen in de VS. Volgens hem kan de VS niet op een te grote voet blijven leven en zal de wereld op een gegeven moment het vertrouwen in de Amerikaanse dollar als wereldreservemunt opzeggen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 3 januari 2013

Huizenprijzen in Londen zijn met 7% gestegen in 2012

Huizenprijzen in Londen zijn in de eerste tien maanden van vorig jaar met gemiddeld 7% gestegen. Daarmee was de stijging van de huizenprijzen in de hoofdstad veel groter dan elders in het land. De laatste cijfers over de huizenmarkt in Engeland en Wales laat zien dat een woning in Londen nu gemiddeld £365.000 kost.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 3 januari 2013

Fed voorziet einde obligatie-opkoopprogramma eind 2013

Tijdens de laatste vergadering van het Federal Open Market Committee (FOMC) overheerste het gevoel onder functionarissen van de Federal Reserve dat het nieuwe obligatie-opkoopprogramma hooguit tot het einde van het jaar voortgezet zal worden, blijkt donderdag uit de notulen van het laatste rentebesluit van de Federal Reserve.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 3 januari 2013

Weinig beweging op effectenbeurzen VS

Beleggers in New York deden het donderdag rustig aan na de stevige opmars op de eerste handelsdag van het jaar. De belangrijkste graadmeters schommelden in de middaghandel rond de slotstanden van woensdag.

De leidende Dow-Jonesindex stond nagenoeg onveranderd op 12.418 punten. De breder samengestelde S&P 500 en de technologiegraadmeter Nasdaq tegen allebei 0,1 procent tot respectievelijk 1464 en 3114 punten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 3 januari 2013

Beurs gaat licht hoger

Na een zwakke start zorgden sterke werkgelegenheidscijfers in de VS toch nog voor een bescheiden winst op de Brusselse beurs, waar de Bel20 met 0,06 procent steeg tot 2.516,85 punten.