EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35871 tot 35875 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2013

China wil inflatiegevaar kort en goed een halt toeroepen

Wie zei daar ook al weer dat de inflatie geen enkel probleem vormt? Gouverneur Zhou Xiaochuan van de People’s Bank of China gaf vanmorgen een waarschuwing die aan duidelijkheid niets te wensen overliet. China wil het inflatiegevaar kort en goed een halt toeroepen.

Zhou zal de evolutie van de prijsstijgingen nauwlettend in de gaten houden en tijdig ingrijpen wanneer dit noodzakelijk zou blijken te zijn. De eerste prioriteit van de centrale bank is het hervormen van de kapitaalmarkten, waardoor efficiënter ingrijpen mogelijk wordt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2013

Column Kees de Kort | Beleggen maakt plaats voor headline-handel

"De meeste mensen die een persbericht maken weten hoe ze dat moeten aanpakken. Ze zorgen dat het beste cijfertje in de eerste regel staat. En dan krijg je natuurlijk beleggers en handelaren die erop gaan reageren. De headline-handel. Het eerste cijfertje ziet er best aardig uit en meer hoeven we niet te weten; we zijn enthousiast en gaan kopen. Zo komen de all-time highs in de wereld."“Er wordt niet veel meer belegd. Het is headline-handel. Het eerste cijfertje zien en dan reageren. Als dat niet dramatisch slecht is, is het goed. Dus kunnen we kopen. Het is allemaal vrij simpel geworden.""Dat er in de rest van het bericht ook allerlei andere aspecten van de arbeidsmarkt en de huizenprijzen doet voor de rest niet ter zake. We hebben de headline gezien en meer hebben we niet nodig. Dat blijkt behoorlijk te werken. Met beleggen heeft het helemaal niets meer te maken, dat is al voltooid verleden tijd. Maar voor de handel is het allemaal fantastisch."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2013

Opnieuw uitstel voor Portugal om begrotingstekort terug te dringen

Portugal, dat internationale financiële steun krijgt, heeft van zijn schuldeisers een jaar extra gekregen om het begrotingstekort terug te dringen. Dat heeft de Portugese minister van Financiën Vitor Gaspar vrijdag bekend gemaakt. Het tekort mag in 2013 niet hoger zijn dan 5,5 procent van het bbp, 4 procent in 2014 en 2,5 procent in 2015, kondigde hij aan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2013

Aantal faillissementen blijft hoog

In februari zijn 894 bedrijven failliet gegaan. Dat zijn er minder dan in januari (1.075), maar het aantal faillissementen gedurende de voorbije zes maanden stijgt met bijna 9 procent tegenover dezelfde tijdsspanne een jaar eerder. Dat meldt de federale overheidsdienst Economie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2013

Spaanse staatsschuld stijgt naar recordhoogte

De Spaanse staatsschuld is in de loop van het laatste trimester in 2012 gestegen naar 84,1 procent van het bbp, een nieuw record. Dat kondigde de nationale bank van Spanje aan.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs