EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
64
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35896 tot 35900
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Column Kees de Kort | Heldenbaar in grauwe zee van middelmatigheid

Om de Amerikaanse arbeidsmarkt op peil te houden is kennelijk meer nodig. "Dat is geen nieuws voor de luisteraars van BNR. Ook is er geen nieuws over het herstelverhaal. Helaas neemt het aantal Amerikanen dat gebruik moet maken van voedselbonnen nog altijd toe: het zijn er nu 40 miljoen. En dan zijn er mensen die tegen me zeggen: In de VS gaat het binnenkort beter."Mijn goede vriend François uit Frankrijk heeft ook een duit in het zakje gedaan. Toevallig is er eind deze week een G20-bijeenkomst in Rusland. Dan zullen de valuta-ontwikkelingen ook weer op de agenda staan. Er zullen niet heel veel afspraken gemaakt worden, maar erover gepraat worden, dat zal er zeker."Hollande mag een vriend van Kees zijn, Jens Weidmann van de Bundesbank is een regelrechte held voor hem. "Een heldenbaar in grauwe zee van middelmatigheid. Jens praat ook over valuta's. Hij zegt: jongens, laten we niet proberen die valuta's te devalueren. Moeten we niet doen, heeft geen zin, devaluatiewedlopen leiden tot niks'."  Het enige juiste antwoord. Monetaire autoriteiten zijn er immers niet voor de valuta's, maar voor de bestrijding van de inflatie.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Spaanse bedrijfswereld gepikeert over reddingsplan

Tot dusver gold de Spaanse bedrijfswereld als één van de belangrijkste pleitbezorgers voor het aanvragen van een reddingsplan voor het land. Uitgangspunt was dat alles beter was dan de huidige onzekerheid, die zwaar op het business klimaat woog.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Onder leiding van VS en China 20% groei windenergie

Een rapport van de Global Wind Energy Counsil (GWEC) laat zien dat in 2012 wereldwijd bijna 45 gigawatt aan windenergie werd geïnstalleerd. Dit is meer dan in jaren daarvoor: van 2009 tot en met 2011 werd er jaarlijks rond de 40 gigawatt gebouwd.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Bijna 1 miljoen werknemers met burn-out klachten

Ruim een op de 8 werknemers in Nederland had in 2012 burn-outklachten. Deze klachten komen relatief veel voor bij werknemers met een hoge werkdruk en werknemers die weinig sociale steun van collega’s en leidinggevenden ondervinden of ervaren. Hoger opgeleide werknemers hebben meer kans op een burn-out en werknemers met een partner en kinderen hebben minder vaak burn-outklachten dan overige werknemers.

Lees verder op deopening.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs