Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 35901 tot 35905
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 14 januari 2013

Apple maakt opnieuw kennis met de wetten van de zwaartekracht

Volgende week verwachten we de bedrijfsresultaten van Apple, maar afgaande op de evolutie van de koers zijn de verwachtingen allesbehalve hooggespannen. Vandaag moet de beurskoers van Apple meer dan 3% prijsgeven, waardoor het niveau van 500 dollar akelig dichtbij is gekomen.

Wat is er eigenlijk aan de hand? Heel eenvoudig: een Japanse (Nikkei) en een Amerikaanse krant (de Wall Street Journal) vermelden in hun maandageditie dat de bestellingen voor onderdelen van de iPhone 5 als gevolg van de zwakke vraag zijn teruggeschroefd. Geen goed nieuws, dus.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 14 januari 2013

Griekenland telt 50.000 'spookgepensioneerden'

Zo'n 50.000 Grieken zijn er in 2012 in geslaagd, ondanks intensieve controles, pensioengelden op te strijken van overleden familieleden. Dat blijkt uit officiële cijfers.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 14 januari 2013

Chinese goudwinkel maakt straatje van duizend goudstaven

Begin dit jaar haalde een Chinese goudwinkel in Binzhou City een bijzondere stunt uit door duizend goudstaven van 1 kilogram op straat te leggen. Uiteraard lagen de staven in een goed afgesloten platte vitrine, voorzien van een dikke en zware glasplaat. Passanten liepen over het gouden 'straatje', dat bij duisternis met lampen werd verlicht voor een bijzonder glinsterend effect.

Bron: 925.nl
Geplaatst: maandag 14 januari 2013

Vrouwen versieren met goud, ook dat is India

De verschillen tussen arm en rijk in India zijn niet misselijk, zoals u weet. Maar zelfs in India is met geld niet alles te koop. Creatief zijn, dus.

De Indiase multimiljonair Datta Phuge behoort tot de rijke elite, wat niet direct betekent dat hij de vrouwen voor het uitkiezen heeft. Nee, Phuge is hopeloos vrijgezel. En dat lost deze 32-jarige man niet op door vrouwen te verkrachten, hij heeft naar eigen zeggen een heel andere manier gevonden om aan de vrouw te geraken. De investeerder uit Pimpri-Chinchwad - waar goud het ultieme statussymbool is - heeft het duurste shirt ter wereld laten ontwerpen, in de hoop eindelijk het vrouwelijke schoon uit India te imponeren. 

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 14 januari 2013

S&P bevestigt Nederlandse AAA-status

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) heeft de hoogste kredietstatus AAA voor Nederland bevestigd. De outlook blijft echter negatief. Dat maakte S&P maandag bekend.

Volgens S&P weerspiegelt de AAA-rating voor Nederland de bloeiende, gediversifieerde en competitieve Nederlandse economie en de lange traditie van verstandig en flexibel macro-economisch beleid.

De concurrentiekracht van de Nederlandse economie wordt ondersteund door de zeer productieve beroepsbevolking en de zeer goed ontwikkelde infrastructuur, aldus het kredietbureau.