EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35901 tot 35905 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2013

Beppe Grillo over de banken en goud (1998)

Beppe Grillo is a comedian, blogger turn politician who is causing a lot of distress in the fake facade of the monetary system in Europe. After watching this video, you know why.

Lees verder op youtube.com
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2013

“US al in recessie, alleen weten de Amerikanen het nog niet”

De economische indicatoren in de US gaven de afgelopen weken enige tekenen van verbetering te zien, wat zich trouwens weerspiegelt in het uitgelaten gedrag van de beurs op Wall Street. Inderdaad, de recordregen van de Dow Jones is gebaseerd op een economische basis.

Geen vuiltje aan de lucht dus, ware er niet de boodschap die ECRI Co-Founder en Chief Operations Officer Lakshman Achuthan donderdagavond de wereld instuurde. Achuthan loopt het risico als een pretbederver te worden beschouwd na zijn verklaring dat de US zich – u leest het goed – al in een recessie bevinden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2013

Roubini: er komt een schokgolf over de markten eind dit jaar

Een belastingverhoging voor de rijken en verminderde uitgaven van de overheid zullen het economisch herstel energieprijzen teniet doen. Dit zal een grote schokgolf over de markten sturen tegen het einde van door een stijgende vastgoedmarkt en dalende dit jaar, zegt Nouriel Roubini op ...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2013

Dow Jones kan weer naar de 36.000

In 1999 publiceerden de economen Hassett en Glassman een boek waarin ze de voorspelling deden dat de Dow Jones naar 36.000 punten zou gaan. Ze zaten er gigantisch naast, maar durven nu opnieuw naar de voorgrond te treden met het omstreden koersdoel van 36.000 punten.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2013

Duitsland stoot zich wel 2 keer aan dezelfde steen

In de jaren dertig vernietigde de besparingspolitiek van Duitsland het systeem van de goudstandaard, nu zullen ze het systeem van de Euro vernietigen. In beide gevallen was er een systeem van vaste wisselkoersen, de goudstandaard in die tijd, vandaag de Euro.

Grillo wordt ondersteund door gerespecteerde economen waaronder Nobelprijswinnaars als Paul Krugman en Joseph Stiglitz. Zij adviseren hem in zijn economisch beleid, samen met de Franse econoom Jean-Paul Fitoussi. Grillo's vijf-sterren beweging is geen afkooksel van een politieke clown. Zijn kiezers zijn voornamelijk afkomstig uit de linker kamp.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs