EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35906 tot 35910 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 22 maart 2013

Fitch waarschuwt voor Britse AAA-status

© afp.Kredietbeoordelaar Fitch heeft Groot-Brittannië vrijdag gewaarschuwd dat het land op korte termijn zijn hoogste AAA-kredietstatus kan kwijtraken omdat uit de jongste cijfers van de Britse overheid blijkt dat de staatsschuld sterker oploopt dan Fitch had verwacht. In februari verloren de Britten al bij branchegenoot Moody's de AAA-status.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 maart 2013

Gratis beurstips van Beurs.com

'Beurs.com’ komt bijna elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste, gratis beurstips die je kan vinden.

Deze trade kan 135 % rendement opleveren binnen 1 jaar

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 22 maart 2013

Cypriotische banken blijven zweren bij taks op spaartegoeden

Het voorstel om de Cypriotische banken te hervormen vindt allesbehalve weerklank bij de toplui van de bankwereld op het eiland. Zo heeft de directeur van de Bank of Cyprus het parlement opgeroepen om voor een taks op bankdeposito's van meer dan 100.000 euro te stemmen. 'Er is geen onmiddellijk alternatief' om het failliet van de bankensector en de economie op het eiland af te wenden, klinkt het.

'Het moet voor iedereen, de burgers, politici en vooral de 56 parlementsleden, duidelijk zijn dat er geen ander onmiddellijk alternatief is', aldus directeur Andreas Artemis van de Bank of Cyprus in een persverklaring.

Lees verder op standaard.be
Geplaatst op: vrijdag 22 maart 2013

Amerikanen pessimistisch over hun toekomst

De Amerikanen zijn in 8 jaar tijd niet meer zo pessimistisch geweest over de toekomst van de Amerikaanse economie. Slechts 1 op de 4 Amerikanen verwacht dat de economie zal verbeteren de komende 12 maanden. President Obama zal zijn werk nog hebben om de economie op een geloofwaardige manier uit het slop te krijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 22 maart 2013

5 redenen dat de stierenmarkt nog verder gaat

ziet nog redenen dat de huidige stierenmarkt zich verder kan zetten.

ziet nog redenen dat de huidige stierenmarkt zich verder kan zetten.

1. De markt is dan niet meer zo goedkoop als 4 jaar geleden, toch blijft de koers/winstverhouding onder het historisch gemiddelde.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs