Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 35911 tot 35915
Bron: test-aankoop.be
Geplaatst: woensdag 2 januari 2013

Wat verandert er in 2013 voor uw pensioen?

Op 1 januari veranderen de pensioenregels. Dit zijn de voornaamste bepalingen van de hervorming.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 2 januari 2013

Amerikaans begrotingsakkoord lost weinig op

Amerikaanse politici hebben de gevreesde 'fiscal cliff' op het nippertje weten te omzeilen, maar hebben nog lang geen einde gemaakt aan de onzekerheid over de aanpak van de staatsschuld. Het akkoord, dat de afgelopen dagen op de valreep werd gesloten, biedt weinig oplossingen en belooft nog deze winter al voor nieuwe spanningen tussen Democraten en Republikeinen te zorgen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 2 januari 2013

China vindt afwenden fiscal cliff kleine uitdaging

China heeft woensdag laten weten dat het afwenden van de 'fiscal cliff' pas het begin is van een oplossing van de Amerikaanse schuldenproblematiek. 

Volgens de tweede economie van de wereld heeft Amerika met een schuld van meer dan 16 biljoen dollar "nog grotere begrotingsuitdagingen'' voor de boeg.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 2 januari 2013

Europese beurzen boeken stevige winsten

Het compromis over de begroting in de Verenigde Staten stuwt de Europese beurzen vandaag de hoogte in. In Brussel is de Bel20 boven 2.500 punten geopend. De Duitse Dax-index is het jaar begonnen met de hoogste stand sinds 2008.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: woensdag 2 januari 2013

AEX begint 2013 met stevige winst na begrotingsakkoord VS

De beurs in Amsterdam is vandaag met een stevige winst aan het nieuwe jaar begonnen. Ook de andere Europese beurzen openden flink hoger op de eerste handelsdag van 2013. De instemming van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden met het begrotingsakkoord zorgde wereldwijd voor opluchting onder beleggers.