EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35911 tot 35915 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

Bailout Cyprus blijft boven markten hangen

Maandag spreken de Europese Ministers van Financiën opnieuw over een bailout van Cyprus. Het land dat al tijden kapitaal nodig heeft voor zijn noodlijdende banken zegt alles er aan te zullen doen om zo snel mogelijk tot een deal te komen. De deal, die

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

Meer faillissementen in transport

Het aantal faillissementen in de Nederlandse transportsector is vorig jaar flink toegenomen. Ondanks de crisis heeft de sector in 2012 wel meer omzet behaald dan in 2011.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

Grootste ‘private’ goudkluis ter wereld ligt zij aan zij met die van de Federal Reserve

is op zoek gegaan naar de grootste private goudkluizen ter wereld. Daarbij stootte het op verschillende verrassende wendingen. Na onderzoek blijkt JP Morgan, als opvolger van het ooit machtige Chase Manhattan, de grootste private kluis ter wereld te bezitten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

Pensioenvoorziening Amerikaanse bedrijven schiet tekort

De winstgevendheid van Amerikaanse bedrijven is na het uitbreken van de crisis weer vrij snel hersteld, maar de pensioenverplichtingen zijn nog wel een probleem. Door de lage rente daalt het rendement van de pensioenvoorzieningen bij Amerikaanse bedrijven. Het ongedekte tekort is opgelopen tot $347 miljard in 2012.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

Als u de echte omvang van de Chinese vastgoedbubbel wil kennen, moet u deze video zien

Het Amerikaanse nieuwsmagazine ’60 Minutes’ bracht deze week een reportage die de titel ‘China’s vastgoedbubbel’ meekreeg. De Chinese spooksteden zijn geen nieuws en ze werden eerder al in beeld gebracht. Maar de ware omvang van het fenomeen wordt pas echt duidelijk wanneer lege straat na lege straat, lege wijk na lege wijk en verlaten stad na verlaten stad in beeld worden gebracht.

Economen zien in de spooksteden het beste bewijs van een Chinese vastgoedbubbel. Nieuwe middenklassers kochten appartementen in de hoop dat de waarde toeneemt. Dat gebeurde de voorbije jaren, maar ook de waarde van een appartement in een spookstad, botst al snel op haar grenzen.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs