EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35911 tot 35915 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 22 maart 2013

China en Brazilië tekenen spoedig een valutaswap

China en Brazilië zullen waarschijnlijk volgende week een valutaswap opzetten, waardoor de handel tussen deze BRICS-landen voortaan makkelijker met de eigen valuta gedaan kan worden. De Amerikaanse dollar als wereldreservemunt is in verval, zo blijkt maar weer..

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 maart 2013

'Wie jong, ambitieus en getalenteerd is, heeft hier niet veel meer te zoeken'

De Vlaamse ondernemer Guido Dumarey doet een paar opvallende uitspraken in een interview met het jobmedium Vacature. Dumarey nam vorig jaar een transmissiefabriek van General Motors in Straatsburg over, die met sluiting werd bedreigd.  In de fabriek werken een duizendtal mensen.

Zijn bedrijf wil op de site zuinige automatische versnellingsbakken produceren voor het Duitse concern ZF Group. De productie zou over twee jaar moeten worden opgestart. Daarmee zou volgens de ondernemingsraad een investering van minstens 150 miljoen euro zijn gemoeid.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 22 maart 2013

'Geen enkele instelling meer bedreven in het als successen voorstellen van regelrechte rampen als de ECB'

Na bijna een half decennium economische crisis hebben we onze definitie van succes drastisch bijgesteld. Groei-, loons- en werkloosheidscijfers die voor de crisis teleurstellend zouden geweest zijn, veroorzaken nu luid gejuich. Er is echter geen enkele instelling zo bedreven in het als successen voorstellen van regelrechte rampen als de ECB, schrijft Mark Adomanis op QZ. Letland blijkt daarvan het schoolvoorbeeld:

Adomanis somt een aantal feiten op over Letland:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 22 maart 2013

Vertrouwensbreuk tussen de EU-lidstaten

Gideon Rachman, PressEurop.eu, vertaald door Menno Grootveld | De Europese leiders weten vast en zeker dat ze een groot risico lopen met Cyprus. Het gevaar ligt voor de hand. Nu iedereen met geld op een Cypriotische bank gedwongen wordt om mee te betalen aan de oplossing van de crisis zouden nerveuze depositohouders elders in Europa het idee kunnen hebben dat er een gevaarlijk precedent is geschapen. [Op het moment dat dit artikel werd geschreven, stelde de regering van Cyprus voor om alle spaarders te belasten.] Om zelfs niet het kleinste risico te lopen op een ongewenste financiële ‘haircut’ in de toekomst, zouden de klanten van Griekse, Spaanse, Portugese of Italiaanse banken ervoor kunnen kiezen hun geld nu van de bank te halen. Als dat gebeurt, zal de eurocrisis weer in alle hevigheid losbarsten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 maart 2013

Beelden uit Cyprus: Wachtrijen en demonstraties

In Cyprus staan wachtrijen voor de bankautomaten, want er komt inmiddels weer contant geld uit. Niet iedereen krijgt echter geld uit de automaat, sommigen gaan na lang wachten met lege handen weer naar huis.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs