Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 35916 tot 35920
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 2 januari 2013

China vindt afwenden fiscal cliff kleine uitdaging

China heeft woensdag laten weten dat het afwenden van de 'fiscal cliff' pas het begin is van een oplossing van de Amerikaanse schuldenproblematiek. 

Volgens de tweede economie van de wereld heeft Amerika met een schuld van meer dan 16 biljoen dollar "nog grotere begrotingsuitdagingen'' voor de boeg.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 2 januari 2013

Europese beurzen boeken stevige winsten

Het compromis over de begroting in de Verenigde Staten stuwt de Europese beurzen vandaag de hoogte in. In Brussel is de Bel20 boven 2.500 punten geopend. De Duitse Dax-index is het jaar begonnen met de hoogste stand sinds 2008.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: woensdag 2 januari 2013

AEX begint 2013 met stevige winst na begrotingsakkoord VS

De beurs in Amsterdam is vandaag met een stevige winst aan het nieuwe jaar begonnen. Ook de andere Europese beurzen openden flink hoger op de eerste handelsdag van 2013. De instemming van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden met het begrotingsakkoord zorgde wereldwijd voor opluchting onder beleggers.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: woensdag 2 januari 2013

Griekse toestanden in Nederland?

Vorige week liet Zalm weten dat aspirant-huizenkopers niet hoeven te rekenen op lagere hypotheekrentes. Natuurlijk kun je het realiteitsgehalte van het huidige hypotheekrenteniveau in Nederland in twijfel trekken.

Stopdebanken.nl heeft rigoureuze renteverhogingen van de ING Bank weten te voorkomen en heeft eenzelfde (bescheiden) rentebesluit bij ABN Amro Bank weten te bewerkstelligen. Zo is eenzelfde ING hypotheekrente bij onze oosterburen aanzienlijk lager dan in Nederland. Op basis waarvan?

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 2 januari 2013

Bouterse laat goudmijnen opdraaien voor Surinaamse verzorgingsstaat

Het Surinaamse staatshoofd Desi Bouterse zei positief gestemd te zijn over de economische ontwikkeling van zijn land in het nieuwe jaar, zo berichtte het ANP dinsdag. Tijdens de nieuwjaarstoespraak verwees Bouterse naar de overeenkomst die hij gesloten heeft met de goudmijnen in Suriname. Maar liefst 58% van de opbrengt uit de goudwinning zal worden afgedragen aan de overheid.