EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35921 tot 35925
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Gaat Egypte als volgende land zijn munt devalueren?

Egypte kan wel eens het volgende land worden dat zijn munt devalueert. Het Egyptische pond wordt massaal omgewisseld voor Amerikaanse dollars. Op de zwarte markt worden er al hogere wisselkoersen geboden door handelaars. Iedereen is op zoek naar dollars.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Barclays schrapt wereldwijd 3700 banen

LONDEN - De Britse bank Barclays schrapt dit jaar wereldwijd minstens 3700 banen in een poging de winstgevendheid te vergroten. Dat maakte het financiële concern dinsdag bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Beurs Tokio sluit met winst dankzij zwakkere yen

De beurs van Tokio is vandaag gesloten met een sterke winst van 1,94 procent. Beleggers waren in een optimistische stemming dankzij een verzwakking van de yen, de Japanse munteenheid. De aankondiging dat er een grote kans is dat Noord-Korea een kernproef heeft uitgevoerd - wat intussen is bevestigd door Noord-Koreaanse staatsmedia - temperde dan weer iets dat enthousiasme.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Correlatie onder risk-on/risk-off activa’s verdwijnt

Tegenwoordig lijken er maar 2 soorten handelsmomenten te zijn. We hebben risk-on en risk-off. Bij zowel risk-on als risk-off worden verschillende activa over dezelfde kam geschoren. Zo had je bijvoorbeeld de aandelen, de euro, olie,… als risk-on activa en de dollar, obligaties, de Yen,… als risk-off activa. Maar de correlatie tussen deze activa neemt af.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2013

Feestvierende Chinezen doen beurshandel opdrogen

China en de omringende landen vieren met veel enthousiasme de komst van het Chinees Nieuwjaar, waarbij het Jaar van de Slang plechtig wordt ingezet. Het feestgedruis is ver buiten Azië voelbaar, want ook op de andere belangrijke wereldbeurzen gebeurde er weinig of niets.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs