EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35936 tot 35940 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 3 maart 2013

Werkloosheid loopt op naar 7,5 procent!

De werkloosheid loopt op in Nederland. In ons land zit 7,5% van de beroepsbevolking zonder werk, tegen 7,2% in december. Vooral de jeugdwerkloosheid ging flink omhoog. Dat kwam naar voren uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Lees verder op werkloos.nu
Geplaatst op: zondag 3 maart 2013

Investeringsimpuls voor bedrijven

Volgens staatssecretaris Frans Weekers van Financiën wil het kabinet zo eenmalig een impuls geven aan de investeringslust en zo een bijdrage leveren aan de binnenlandse economische groei.

Het voordeel is over 2 jaar te behalen: 630 miljoen euro in 2013 en 165 miljoen in 2014. Eigenlijk wordt door deze maatregel pas later belasting over de winst betaald. Het doel van de hogere afschrijving is om bedrijven tijdelijk meer armslag te geven.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: zondag 3 maart 2013

Beppe Grillo: 'Italië zal de eurozone moeten verlaten'

Voormalig komiek Beppe Grillo (64), wiens politieke beweging Movimiento 5 Stelle vorige week bij de Italiaanse parlementsverkiezingen een kwart van de stemmen wegkaapte, denkt dat zijn land de euro best opnieuw inruilt voor de lira. ‘Indien de omstandigheden niet veranderen zal Itaïe de eurozone willen verlaten en terugkeren naar zijn voormalige munt,’ zegt Grillo in een interview met het Duitse magazine Focus.

Met een openbare schuld van 2.000 miljard euro of 127% van het bbp is de Italiaanse overheudsschuld de op Griekenland na grootste van de EU.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 3 maart 2013

Europese Unie en Japan starten eind maart onderhandelingen over vrijhandelsakkoord op

Op een top einde maart gaan Japan en de Europese Unie de onderhandelingen over een vrijhandelsakkoord officieel opstarten. De voorzitter van de Europese Raad, Herman Van Rompuy, en zijn collega van de Europese Commissie, José Manuel Barroso, zullen dan in Tokio de Japanse premier Shinzo Abe ontmoeten, zo schrijft de Japanse zakenkrant Nikkei.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 3 maart 2013

Persoonlijk Inkomen & de Teloorgang van het Amerikaanse Spaargeld

The latest report on personal incomes and outlays showed the expected collapse in personal incomes post the pre-fiscal cliff surge.  However, the reversion was more than expected.  Today's charts of the day present the effects of both the reversion in incomes, post the special yearend payouts to avoid the impact of higher taxes, and the impact of the payroll tax increase.

The first chart shows real (inflation adjusted) personal incomes.  The effect of the surge in payrolls due to concerns over the "fiscal cliff" is clearly shown, as well as, the subsequent reversal in January as real incomes slid by a whopping 3.6% or $437 billion. 

Lees verder op zerohedge.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs