EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35941 tot 35945 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

Britse bankensector houdt £60 miljard aan verliezen verborgen

Britse banken moeten gezamenlijk nog minimaal £30 miljard afschrijven op slechte leningen, zo schrijft een consultancybureau in haar rapport. Voor veel slechte leningen zijn nog geen voorzieningen getroffen. Ook voor uitgestelde bonussen hadden banken geen geld opzij gezet.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

Verwachte bedrijfswinsten worden naar beneden bijgesteld

Hoe je het ook draait of keert, het zijn de bedrijfswinsten die als een rode draad door de beurs lopen. Op termijn keren de aandelen zich altijd terug naar het niveau van de bedrijfswinsten. Kijk maar naar Apple, waar de verwachte bedrijfswinsten reeds daalden terwijl het aandeel bleef stijgen. Ook nu worden de verwachte bedrijfswinsten van de S&P 500 neerwaarts bijgesteld, maar blijft de index rustig verder stijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

Kort nieuws van de dag

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste achtergrondinformatie in de media via het “Kort nieuws van de dag”

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

BofA: Het is tijd om financiële aandelen te verkopen

Financiële aandelen zijn zonder twijfel een van de drijvende krachten geweest achter de geweldige rally van de aandelen de laatste maanden en jaren. Bankaandelen doen het veel beter dan de bredere index. Maar volgens Bank of America is het nu tijd om wat gas te minderen en de winsten veilig te stellen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

Pensioenfondsen nemen hypotheken over van banken

Pensioenfondsen gaan een gedeelte van de hypotheeklasten van banken op zich nemen. Dit is gunstig, omdat banken hierdoor sneller een hypotheek kunnen verstrekken aan de consument. Dit heeft dus weer tot gevolg dat de consument nu eerder in staat is een huis te kopen. Het nieuws komt voort uit een rapport van de commissie Van Dijkhuizen, meldt RTL Nieuws. Deze commissie onderhoudt contacten met de financiële sector om de woonsector uit het slop te halen.

Lees verder op koopwoningen.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs