Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 3596 tot 3600
Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 9 december 2016

“Macht verschuift richting Eurazie”

De hoofdredacteur van Marketupdate werd onlangs door Edelmetaal-info geïnterviewd over de toekomst van het monetaire systeem en de transitie richting een multipolaire wereld. Wat betekent dit voor het dollarsysteem, voor de euro en voor goud?

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 9 december 2016

Hillary Clinton waarschuwt voor gevaren ‘vals nieuws’

Volgens Hillary Clinton wordt de Amerikaanse democratie en de veiligheid van hardwerkende Amerikanen ondermijnd door een epidemie van ‘valse nieuwssites’ en propaganda. Dat zei ze in een korte toespraak vanaf Capitol Hill in Washington.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 9 december 2016

Rendeert beleggen straks nog wel?

Wie de afgelopen dertig jaar belegd heeft, die heeft daar gemiddeld genomen zoete vruchten van geplukt. De rendementen over de periode 1985 – 2014 waren historisch gesproken hoog, hoger dan de gemiddelde rendementen over de afgelopen 50 of 100 jaar. Maar dat zou de komende decennia wel eens kunnen veranderen, aldus McKinsey.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 9 december 2016

‘EU verlengt sancties tegen Rusland’

Ondanks een groeiende weerstand worden de sancties tegen Rusland met nog eens zes maanden verlengd, zo verklaarden Europese diplomaten tegenover het Duitse Handelsblatt. Italië zou als enige lidstaat van de Europese Unie tegen dit besluit zijn, maar er zijn geen aanwijzingen dat het land een veto zal uitspreken om de sancties tegen te houden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 8 december 2016

'Bombardier schrapt 2.500 banen in Duitsland'

De Canadese fabrikant van vliegtuigen en treinen Bombardier schrapt 2.500 banen in Duitsland. Ook de hoogste baas van het bedrijf in het land, Germar Wacker, vertrekt, meldt de Duitse krant Handelsblatt donderdag.

De reorganisaties treffen volgens de krant met name de fabrieken van Bombardier in Görlitz en Bautzen in het uiterste oosten van Duitsland en die in Hennigsdorf bij Berlijn. Deze vestigingen bieden tezamen nu nog 5.500 arbeidsplaatsen.