Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 35961 tot 35965
Bron: rt[z]
Geplaatst: donderdag 10 januari 2013

Grieks begrotingstekort in 2012 flink gedaald

  Het tekort op de Griekse centrale begroting is in 2012 met 30% gedaald, met name vanwege de flinke bezuinigingen die werden doorgevoerd, meldt het Ministerie van Financien.

Het tekort kwam, gemeten over de periode januari tot en met december 2012, uit op EUR15,9 miljard, van EUR22,8 miljard een jaar eerder. Er was een doelstelling van EUR16,3 miljard.

Bron: misterdaily.nl
Geplaatst: donderdag 10 januari 2013

Alle inkomsten belasting tarieven van de wereld per continent/land in 1 overzicht (kaart)

KPMG International heeft een rapport uitgebracht waarin de belastingtarieven van de hele wereld met elkaar vergeleken worden. Aruba heeft de hoogste inkomstenbelasting ter wereld met 58,95%. Van de grotere economieën is Frankrijk echter de grootste inner, maar vriendje Nederland blijft natuurlijk niet ver achter. Bekijk hier de gehele wereldkaart en alle landen apart. In welk land betaal jij het liefste belasting?

Bron: dewereldmorgen.be
Geplaatst: donderdag 10 januari 2013

Meer dan een vijfde van de Grieken leeft in armoede

De Griekse premier Antonis Samaras sprak op 8 januari tijdens een bezoek aan Angela Merkel optimistisch van een 'halfvol glas'. Hoe cru moet dit geklonken hebben voor de Griekse bevolking, die nog altijd zwaar gebukt gaat onder de opeenstapeling van bezuinigingen, en weinig perspectief heeft op verbetering in de nabije toekomst. Cijfers van Grieks statistiekbureau EL.STAT laten onder andere zien dat meer dan een vijfde van de Grieken in armoede leeft.

Bron: europac.net
Geplaatst: donderdag 10 januari 2013

Peter Schiff bewijst: officiële inflatiecijfers zijn fake

In een 15 minuten durende uiteenzetting legt Peter Schiff glashelder uit dat de overheid de CPI en inflatie cijfers keihard manipuleert om verdere QE’s te rechtvaardigen. Veel van het extra geld wordt vervolgens geëxporteerd naar het buitenland – vandaar de Amerikaanse handelsbalanstekorten. Het geld vloeit weg uit de States daar de buitenlanders Amerikaans staatspapier kopen voor hun overtollige dollars. Op deze manier word een overschot aan ingespoelde dollars opgedweild en opgeborgen… totdat... 

Luister naar Peter Schiff!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 10 januari 2013

7 redenen waarom goud NIET verder stijgt

Het kan nooit geen kwaad om eens argumenten boven te halen die het tegenovergestelde inhouden van wat wij zelf verwachten. Want laat het duidelijk zijn: alhoewel we momenteel voluit gaan voor goud, staren we ons niet blind op het gele edelmetaal!

Of anders gezegd, we zijn geen Gold Bugs bij Slim Beleggen.

Laten we daarom eens wat tegenargumenten op een rijtje te zetten waarom goud niet verder zou stijgen.