EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35976 tot 35980 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

Journalist zet bankier ECB voor schut met kritische vraag.

It's hard not to appreciate how thoroughly Irish journalist Vincent Browne shuts down these banker's multiple attempts to weasel their way out of answering his questions. Don't miss a short speech that does journalists everywhere proud at 1:40, and find out what left our hapless banker friends at a loss for words at 3:18. 

Lees verder op upworthy.com
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

Infographic: Goudconfiscatie in de 20e eeuw

De website Mining.com maakte een infographic van een geschiedenis van goudconfiscatie in de 20e eeuw. Het meest bekende geval stamt uit 1933 in de VS. Daarna waren er ook gevallen van goudconfiscatie of beperkingen op goudbezit.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

Aandelen worden nog 94% goedkoper tegenover goud

De lange termijn grafiek van de Dow Jones, uitgedrukt in goud, laat een interessante trend zien. De pieken werden steeds hoger en de dalen werden steeds dieper. Op een logaritmische schaal kan de Dow/Gold ratio naar 0,5x. Nu is de ratio nog 9x.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

Chinese vasgoed’crash’ is al voorbij

Er wordt de laatste tijd veel gezegd en geschreven over de vastgoedcrisis in China. Maar volgens zakensite is de Chinese vastgoedcrisis al voorbij. Ondanks de vele ghost cities, de strakkere kredietvoorwaarden en de beperking op de verkoop van eigendommen, zit het vastgoed weer in de lift in het land van de rijzende zon.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

Libische zon 5 keer meer potentie dan olie-export

Als Libië 0,1 procent van het land zou gebruiken voor zonne-energie, zou dit dagelijks vijf keer meer energie opleveren dan olie nu oplevert.

Dagelijks is er in Libië genoeg zonlicht om een exporteur van zonne-energie voor Afrikaanse en Europese landen te worden. Er is ook een mogelijkheid voor het produceren van windenergie. Libië zou hierdoor op den duur schone energie onafhankelijk kunnen worden. Dat is te lezen in het vaktijdschrift Renewable Energy.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs