EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
14
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35991 tot 35995 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

6,7 procent nieuwe gepensioneerden

Vorig jaar zijn in ons land 121.379 mensen met pensioen gegaan, zowel bij de werknemers en zelfstandigen als bij de ambtenaren. Dat is een stijging met 6,7 procent ten opzichte van 2011. "De pensioneringsgolf van de babyboomers begint volop op gang te komen", reageert minister van Pensioenen Alexander De Croo (Open Vld). Om de kost betaalbaar te houden, moet voor de liberale vicepremier blijvend worden ingezet op langere loopbanen, meer mensen aan de slag en een begroting op orde. "Elke euro die we niet aan rente op de staatsschuld moeten betalen, kunnen we investeren in de vergrijzing", luidt het.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

Binnen 30 jaar vragen we ons af waarom kantoren bestonden

Virgin-oprichter Richard Branson stelt in een blogpost dat kantoren zoals we die nu kennen, zullen verdwijnen. Hij mengt zichzo in het 'thuiswerken'-debat dat op gang is gekomen sinds Yahoo-topvrouw Marissa Mayer vorige week besliste om van al haar medewerkers te eisen dat ze weer op kantoor komen werken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

Is de ECB mee schuldig aan Romeinse crisis?

Was de interventie van de Europese Centrale Bank gewoon té succesvol? Dat is provocatieve vraag die Deutsche Bank-obligatiestrateeg Gilles Le Moec in zijn wekelijkse 'Focus Europe' stelt.

Was de interventie van de Europese Centrale Bank gewoon té succesvol? Dat is provocatieve vraag die Deutsche Bank-obligatiestrateeg Gilles Le Moec in zijn wekelijkse 'Focus Europe' stelt.

We weten intussen dat de ECB er op spectaculaire wijze in geslaagd is de crisis op de financiële markten te kalmeren.

Eind juli beloofde voorzitter Mario Draghi 'al het nodige' te doen om de euro te redden en hield woord in september door z'n bazooka te onthullen: via 'Outright Monetary Transactions (OMTs) belooft Frankfurt onbeperkte steun aan landen, als die er tenminste beleefd om vragen en in ruil zichzelf aan een strikt besparings- en hervormingsprogramma onderwerpen.

Lees verder op tijd.be
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

LCC ripping higher!!

Voor de mensen die LCC gekocht hebben verkopen we nu de andere helft op $0.24 voor de spread.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

Sterke dollar: slecht voor aandelen en goud

Sinds begin van het jaar is de dollar sterker geworden. De Dollar Bullish ETF (UUP), die de evolutie van de dollar ten opzichte van andere munten meet, stijgt en zit in een opwaartse trend. Het staat nu op het hoogste niveau in 6 maanden en de stijging kan zich nog verder zetten.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs