EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35991 tot 35995
Geplaatst op: zaterdag 9 februari 2013

Kijk op de week

Dag trouwe “Kijk op de week” lezers,

De week begon met een big bang.

De eurocrisis leek terug van nooit weg geweest

. De beurzen daalden (voornamelijk de Italiaanse en de Spaanse beurzen), de euro daalt en de rentevoeten op overheidsobligaties stegen terug, de

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 9 februari 2013

Gratis beurstips van ‘Beurs.com’

Beurs.com’ komt bijna elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste, gratis beurstips die je kan vinden.

Silver Wheaton is een van de bedrijven die je moet hebben als je gelooft in een heropleving van de goud- en zilveraandelen. Seeking Alpha maakte een analyse en kwam tot de conclusie dat Silver Wheaton interessant is aan de huidige prijzen. Silver Wheaton is een streaming company. Dat wil zeggen dat het zilvermijnen voorziet van …

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 9 februari 2013

Bedrijven haalden bijna 50 miljard kapitaal weg uit België

Bedrijven hebben vorig jaar voor 49,9 miljard euro kapitaalvermeerderingen doorgevoerd in België. De kapitaalverminderingen lagen met 98,4 miljard euro echter dubbel zo hoog. Dat schrijft L'Echo op basis van gegevens van handelsinformatiekantoor Graydon.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 9 februari 2013

Vlaamse ziekenhuizen schrappen 700 banen

De Vlaamse ziekenhuizen moeten fors besparen in 2013. Daardoor sneuvelen zowat zevenhonderd banen. Dat bericht De Morgen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 9 februari 2013

Arnault belooft miljoenen voor Belgische schatkist

De Franse miljardair Bernard Arnault, die Belg wil worden, zegt dat de Belgische staatskas miljoenen mag verwachten. Dat bericht De Tijd.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs