EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35996 tot 36000 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

1 op 5 transportbedrijven in problemen door laattijdige betalingen

Eén op de vijf transportbedrijven kampt met liquiditeitsproblemen die voornamelijk veroorzaakt worden door laattijdige betalingen van de opdrachtgevers. Dat blijkt volgens Febetra uit een enquête van het Instituut voor Wegtransport en Logistiek België. De federatie van de Belgische transporteurs en logistieke dienstverleners vraagt dat de betalingstermijn overeenkomstig een Europese richtlijn beperkt wordt tot dertig dagen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

Japan heeft opnieuw tekort op handelsbalans

Japan zag in februari opnieuw een tekort op haar handelsbalans. Er werd omgerekend $8,1 miljard meer ingevoerd dan er geëxporteerd werd. De zwakkere munt moet de exportcapaciteit van Japan juist vergroten, maar dat effect zien we nog niet terug in de cijfers. De importkosten stijgen wel aanzienlijk..

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

AstraZeneca kondigt 2.300 bijkomende ontslagen aan

Farmabedrijf AstraZeneca gaat bij zijn administratie en verkoopafdeling 2.300 banen schrappen. Het geneesmiddelenonderzoek zal zich in de toekomst toespitsen op nog drie domeinen: ademhalings-, ontstekings- en auto-immuunziekten, cardiovasculaire en stofwisselingsaandoeningen en kanker. De nieuwe strategie zou moeten zorgen voor winst door minder uitgaven, nu de inkomsten uit patenten dalen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

Geld begint Spanje te verlaten

Sinds afgelopen zondag zijn er 3 Bitcoin apps die omhoog schieten in de download-lijsten in Spanje, niet zonder toeval dat dit samenvalt op de dag dat de malaise begon in Cyprus. Het geld begint Spanje al te verlaten. Dit is ook te zien aan de koers van Bitcoin in euro aldus Zerohedge.

De waarde van Bitcoin is de laatste dagen met meer dan 30 % gestegen bij een ontzettend hoog volume. Bitcoin is volgens analisten een goede veilige haven voor investeringen tussen de € 1.000 en de € 10.000 maar niet voor grote bedragen aangezien het volume nog niet aanwezig is.

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

Chinese beurs kan gaan boomen, Hong Kong doet mee

Het gaat niet zo goed met de Chinese beurs en dat is dan nog een understatement. De vrees voor een harde landing van de economie heeft heel wat beleggers op afstand gehouden. Nogal wat waarnemers houden de evolutie van de vastgoedprijzen goed in de gaten, want die vertonen weer een stijgende trend.

Maar niet alleen de beurs van China presteert maar zus-en-zo. Ook Hong Kong’s Hang Seng Index is dit jaar al met 2,7 % gedaald. Daarmee is Hong Kong na Italië de op 1 na slechtste beurs van de 24 grootste wereldbeurzen. Maar er zou verbetering op komst zijn!

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs