Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 35996 tot 36000
Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 30 december 2012

Grieken verwachten nog meer ellende

Volgens een peiling van de Atheense krant ToVimadenkt 72 procent van de bevolking dat 2013 voor hen nog slechter zal uitpakken dan het toch al moeilijke 2012.

Van de ondervraagden verwacht 64 procent dat de situatie in Griekenland als geheel zal verslechteren.

De Grieken gaan gebukt onder zware bezuinigingen als gevolg van de economische crisis. Het land gaat zonder steun van de EU failliet.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 30 december 2012

Slecht derde kwartaal voor autoverkoop

Zo'n zeventig procent van alle Nederlandse autodealers heeft in het derde kwartaal van dit jaar verlies gedraaid, zo blijkt uit de Bovag Branchebarometer.

De autoverkopen zitten behoorlijk in het slop, en dat merken de autodealers natuurlijk als geen ander.

Bron: demorgen.be
Geplaatst: zondag 30 december 2012

Eurocrisis weegt ook op milieu: Athene maakt kennis met wintersmog

De economische crisis in Griekenland heeft ook onverwachte gevolgen voor het milieu. Het ministerie van Leefmilieu heeft de burgers dit weekend opgeroepen terughoudend te zijn met het verwarmen door houtvuren en open haarden. Vooral de oneigenlijke aanwending als brandstof van spaanplaten en hout met verf en lak zijn te mijden. Tijdens de afgelopen kerstdagen zijn in de hoofdstad opnieuw ongewoon hoge concentraties stofdeeltjes in de lucht opgemeten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 30 december 2012

Naarstig overleg over compromis fiscal cliff

Democraten en Republikeinen onderhandelen ook zaterdag over een bezuinigingscompromis dat de zogeheten fiscal cliff moet afwenden.

Het is niet bekend of de onderhandelingen al tot resultaat hebben geleid. De partijen konden het tot op heden niet eens worden over onder meer belastingverhogingen en bezuinigingen op de gezondheidszorg.

Bron: silverdoctors.com
Geplaatst: zondag 30 december 2012

Harvey Organ: China is the Short Behind Gold & Silver Manipulation

The reason for the hammering is the control that the bankers need to get on the circumstances.  This is not just the United States!  You’re seeing Europe, Japan, you’re seeing QE going on globally all at once, so the bankers are nervous as hell!  They have to dampen the paper market of gold, but at the same time they’re probably personally purchasing the physical metal, along with China, Russia, all the Stans, Iraq, Iran- this is taking a huge toll on London.