EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35996 tot 36000 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Waarom zijn Italiaanse kiezers en niet de Griekse in opstand gekomen?

De Italianen hebben massaal ‘njet’ gezegd tegen Europa, de euro, besparingsplannen en Angela Merkel. Toch is het opvallend dat de rebellie in Italië en niet al veel eerder, bvb in Griekenland. De Grieken gingen in juni vorig jaar naar de stembus en kozen wel voor Europa.

Waarom zijn de Italiaanse kiezers en niet de Griekse in opstand gekomen?, is een vraag die spontaan oprijst. Op de 1ste plaats was de stembusgang in Griekenland een duidelijk referendum over de Euro-zone. De kiezers hadden als alternatief Alexis Tsipras, die een grexit voorstond.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Triodos Bank sinds begin financiële crisis in 2008 meer dan verdubbeld in omvang

Triodos Bank is in 2012 sterk gegroeid. Het balanstotaal stijgt met 23 procent tot 5,3 miljard euro. De kredietverlening aan duurzame bedrijven stijgt met 16 procent. Dit is minder dan verwacht. De doorlooptijd van nieuwe financieringen aan duurzame bedrijven en projecten is langer als gevolg van de economische recessie en ook door onzekerheid over overheidssteun aan sectoren zoals duurzame energie en cultuur.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Spaanse financiële malaise treft Bankia hard

Het negatieve resultaat kwam mede tot stand door afschrijvingen die de bank moest doen ter waarde van 26,8 miljard euro.

Het negatieve resultaat kwam mede tot stand door afschrijvingen die de bank moest doen ter waarde van 26,8 miljard euro.

De nationalisatie van de bank in mei van vorig jaar manoeuvreerde Spanje in de positie waarin het land afhankelijk werd van Europese steun. Van het totale steunpakket van 100 miljard euro dat Spanje verlangde van het steunfonds kreeg Bankia 18 miljard euro.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

‘Duurzaamheid kan wereldwijd miljoenen banen opleveren’

De transitie naar een duurzame economie kan de komende 20 jaar wereldwijd 15 tot 60 miljoen nieuwe banen opleveren. Maar dan moeten we het wel goed doen.

Dat zegt de Internationale Arbeidsorganisatie (ILO) van de Verenigde Naties in een analyse. Volgens Peter Poschen, coördinator van het Green Jobs programma, biedt een transistie naar duurzaamheid kansen op nieuwe banen en ondernemingen. Hij schat dat de transitie in de komende twee decennia wereldwijd 15 tot 60 miljoen banen kan opleveren.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Italië plaatst Europa voor onaangename feiten

De Italianen hebben duidelijk nee gezegd tegen Mario Monti en de zeggenschap van Angela Merkel. Hierdoor wordt het voor de bondskanselier moeilijk om de eurocrisis te ‘bevriezen’ tot september, als de Duitse verkiezingen achter de rug zijn. Paradoxaal genoeg moet daarom juist nu de Europese integratie versneld worden. Angela Merkel heeft er alles aan gedaan om haar weg naar de verkiezingen van september vrij te maken van het gevaar van nieuwe instabiliteitsschokken in Europa. In Italië had ze alles ingezet op Mario Monti. Ze ging echter niet verder dan de vele woorden van lof, om te voorkomen dat er opnieuw een boemerangeffect zou optreden, zoals vorig jaar in Frankrijk door haar expliciete steun aan Nicolas Sarkozy.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs