Nieuws / Artikelen met het woord

58207 artikelen gevonden. Artikel 361 tot 365
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 19 januari 2018

Beleggingsexpert: “Bitcoincrash van laatste dagen is unieke kans om te investeren”

De bitcoin daalde in twee dagen tijd met liefst 34 procent tot 9.185 dollar. Het begin van het einde van de populaire cryptomunt volgens de meeste experts, maar niet volgens Tom Lee. “Dit is het uitgelezen moment om bitcoins te kopen”, zegt hij.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 19 januari 2018

Amerikaanse government shutdown dreigt. Wat betekent het?

De Amerikaanse Senaat heeft tot vrijdag 17 uur onze tijd om een verhoging van het schuldenplatform in de VS goed te keuren. Gebeurt dat niet, dan gaan een pak overheidsdiensten vanaf zaterdag in shutdown. De problematiek van een government shutdown – of tenminste de dreiging ervoor – komt met de regelmaat van de klok terug in de Amerikaanse politiek. Maar wat betekent dat?

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: vrijdag 19 januari 2018

Dreigend militair ingrijpen van Turkije in Syrie

De afgelopen dagen zijn de ontwikkelingen in Syrië in een stroomversnelling geraakt. De eerste tekenen hiervan werden al zichtbaar in december vorig jaar en in het begin van deze maand met de aanvallen op de Russische luchtmacht basis Hmeimim en de marinebasis Tartus. Steeds meer incidenten rond deze twee steunpunten worden door Rusland bekend gemaakt.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 19 januari 2018

Zweden: gezinnen worden voorbereid op oorlog

De Zweedse overheid heeft een brochure samengesteld waarin duidelijk wordt gemaakt op welke manier op een oorlogssituatie moet worden gereageerd. De folder zal worden verspreid onder de 4,7 miljoen Zweedse huishoudens.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 januari 2018

Fabelachtige comeback voor economische grootmacht

Je hebt vast wel al eens gehoord van de economische horror in Japan.

De jaren 90 en 2000 worden gezien als “A Lost Decade”.

Economisch mismanagement en de demografische situatie lagen aan de basis van dit verloren gegane decennium. Nadat de bubbel plofte in de jaren ’80, was er enkel kommer en kwel.