EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 361 tot 365 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 8 augustus 2018

Westerse internet censuur wordt actief: Eerst grote onafhankelijke media in VS geblokkeerd

Het zat er al lang aan te komen, en nu is het zover. In de Verenigde Staten is het door progressief en links beheerste massamedia complex begonnen met het blokkeren van onafhankelijke en alternatieve nieuwsmedia. De grootste Amerikaanse site op dit gebied, Infowars, dat van meet af aan op de hand van president Trump was, wordt inmiddels compleet geblokkeerd door YouTube en Facebook, iets waar vooral CNN, de officiële nepnieuws- en propaganda zender van de Democraten en globalisten, al lang op aandrong (2). Het is wachten op het moment totdat ook in de EU wordt begonnen met het blokkeren van sites en blogs zoals deze, omdat die niet de juiste politiek correcte mening en visie verspreiden.

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: woensdag 8 augustus 2018

Nieuwe Amerikaanse invoerheffingen na "China's oneerlijke handelspraktijken"

De Verenigde Staten voeren op 23 augustus nieuwe invoerheffingen door van 25 procent op 16 miljard dollar (14 miljard euro) aan Chinese goederen.

Ze doen dat “in een reactie op China’s oneerlijke handelspraktijken”, meldt de Amerikaanse handelsvertegenwoordiging. De USTR publiceert ook de lijst met de 279 getroffen producten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 8 augustus 2018

China exporteert meer goederen ondanks handelsoorlog

China heeft ondanks de handelsvete met de Verenigde Staten zijn export verder opgevoerd. Het Aziatische land voerde in juli 12,2 procent meer goederen uit dan in dezelfde periode vorig jaar, blijkt uit cijfers van de douane. Dat is een sterkere stijging dan in juni en meer dan wat economen hadden verwacht.

Het zijn de eerste cijfers over de export sinds de Verenigde Staten en China elkaar over en weer met importheffingen bestoken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 8 augustus 2018

Amerikaanse Aandelenmarkt krijgt kapitaalinjectie van $1.000 miljard

Volgens David Kostin van Goldman Sachs gaat de Amerikaanse aandelenmarkt nog een goede tweede jaarhelft tegemoet. De Amerikaanse aandelenmarkt krijgt dit jaar een kapitaalinjectie van maar liefst $1.000 miljard waarvan een groot deel in augustus naar de markt komt. Nog nooit kochten bedrijven zo veel eigen aandelen als vandaag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 augustus 2018

Aflossen zien we dan wel weer

Amerikaanse consumentenkredieten, en met name studieschulden, blijven stijgen. Veel Amerikanen gebruiken die als uitkering en zien de aflossingen als een zorg voor later, vertelt BNR-macro-econoom Kees de Kort. Het consumentenvertrouwen blijft torenhoog.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs