Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 361 tot 365
Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

Britten maken er een grote bende van

Nee, het wil nog niet echt vlotten met de Brexit-onderhandelingen. De Europeanen willen eerst de scheiding regelen en dán de omgansregeling en de Britten maken er één grote bende van, zegt macro-econoom Kees de Kort. 'Ze halen alles door elkaar en maken het zichzelf alleen maar moeilijker.'

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

Grootste Finse pensioenfonds dumpt Amerikaanse aandelen, omdat’ er geen president is in de VS’

De Finse investeerder Varma Mutual Pension Insurance slankt zijn portefeuille Amerikaanse aandelen af. Dat heeft Risto Murto, chief executive van het Finse pensioenfonds, tegenover het persbureau Bloomberg gezegd.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

Ook GOUD breekt uit!

We zitten tegenwoordig compleet in de ‘zone’. We scoren het ene doelpunt, na het andere. Eerder nog lieten we u zien dat de koperprijs uitbrak. Afgelopen weekend was het de beurt aan Chinese aandelen, om uit te breken. En gisteren was het eindelijk zo ver voor goud.

De prijs van het gele edelmetaal brak finaal door de zware barrière van $1.300. Hier zitten we al maanden op te wachten, en we waren blijkbaar niet de enige.

Meteen schoot de prijs door richting $1.310…

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

Euro stijgt voor het eerst sinds 2015 boven 1,20 dollar

De euro is dinsdagochtend, een paar uur nadat Noord-Korea een raket afvuurde richting Japan, voor het eerst in lange tijd weer meer waard dan 1,20 dollar. Dat niveau werd voor het laatste bereikt in januari 2015.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 29 augustus 2017

Merkel en Macron willen Europese minister van Financien

De regeringsleiders van Duitsland en Frankrijk hebben dinsdag hun voornemen uitgesproken voor meer Europese integratie, maar wachten nog even tot na de Duitse verkiezingen in september voordat ze daar meer vaart achter zullen zetten. Tijdens een bijeenkomst in Parijs spraken Macron en Merkel zich positief uit over een Europees Monetair Fonds, waardoor Europese landen zelf effectiever kunnen optreden in tijden van crisis en minder afhankelijk zijn van het IMF.