EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36011 tot 36015 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

Parlement Cyprus stemt tegen

Het voorstel om alle rekeninghouders mee te laten betalen aan de redding, is voor het parlement onverteerbaar.

Geen enkel parlementslid stemde voor de plannen; 36 waren tegen, 19 onthielden zich van stemming.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

Cyprus stemt tegen reddingsplan - ECB wil helpen

Dinsdagavond heeft het Cypriotische parlement zich officieel uitgesproken tegen het reddingsplan waarover de 17 ministers van Financiën vrijdagavond een akkoord hebben bereikt. Het voorstel om alle spaarrekeninghouders mee te laten betalen aan de redding, is voor het parlement onverteerbaar.

Lees verder op bnr.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

Jim Rickards: ‘Dit kan snel escaleren’

Jim Rickards werd door Max Keiser geïnterviewd naar aanleiding van zijn eerdere uitzetting over een economische Pearl Habor.

Jim Rickards werd door Max Keiser geïnterviewd naar aanleiding van zijn eerdere uitzetting over een economische Pearl Habor.

Voor Rickards is de huidige currency wars een economisch gegeven, er bestaat nog iets veel extremer, namelijk financial wars. Hierbij bestrijden landen mekaar met financiële producten en methodes. Dit wordt vandaag in bepaalde mate al toegepast voor hedge fund managers zoals George Soros.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

Belgische ministers dienen klacht in tegen Duitse lage lonen

© photo news.Ministers Johan Vande Lanotte en Monica De Coninck (sp.a) dienen een klacht in bij de Europese Commissie tegen de lage lonen en sociale ongelijkheid in Duitse bedrijven. "Oost-Europese arbeiders worden er zwaar uitgebuit. Gevolg: door die oneerlijke concurrentie dreigen ook Belgische vleesbedrijven failliet te gaan.

Vande Lanotte laste gisteren een korte pauze intijdens de begrotingsonderhandelingen om samen met minister van Werk Monica De Coninck naar het Duitse Hannover te trekken. Doel: de vaak schrijnende werkomstandigheden in Duitse vleesbedrijven aanklagen. Vreemd? "Niet als je weet dat Belgische vleesbedrijven ook onder de toestand lijden", vertelt Vande Lanotte op weg naar een bespreking met de Duitse economieminister Olaf Lies (SPD).

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

De corruptie van de banken: een overzicht

Hoe komt het toch dat we ons elke keer een loer laten draaien. De banken zitten in het ene schandaal na het andere en toch komen ze er keer op keer mee weg. 

 maakte een overzicht van hetgeen de banken de laatste jaren allemaal hebben uitgespookt.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs