Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 36016 tot 36020
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 28 december 2012

Grafieken: Prijzen goud en zilver nog steeds in stijgende trend

King World News plaatste deze week een aantal interessante grafieken over de goudprijs en de zilverprijs. De grafieken werden ingestuurd door Nick Liard van ShareLynx uit Australië. Een tweetal andere grafieken laat zien hoe het bezit van goud en zilver onder beleggingsfondsen en in het beheer van ETF's is toegenomen. De stijgende lijnen maken duidelijk dat steeds meer beleggers belangstelling hebben voor zowel goud als zilver.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 28 december 2012

Wall Street kijkt naar Washington

De beurzen in New York stonden vrijdag in het rood. Beleggers lijken de hoop te verliezen dat Amerikaanse politici er nog voor de jaarwisseling in slagen een akkoord te sluiten waarmee de gevreesde 'fiscal cliff' kan worden voorkomen.

De Dow-Jonesindex noteerde in de tussentijdse handel 0,5 procent lager op 13.026 punten. De S&P 500 zakte 0,5 procent tot 1411 punten. De breed samengestelde index gaat nu al 5 handelsdagen op rij omlaag. De technologiegraadmeter Nasdaq verloor 0,3 procent tot 2978 punten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 28 december 2012

Duitse bunds sluiten licht hoger

Duitse bunds zijn vrijdag iets hoger gesloten, terwijl de voortgang in de begrotingsonderhandelingen het sentiment op de financieringsmarkten blijft bepalen, en Italie wederom succesvol obligaties wist te plaatsen, waarbij de financieringskosten iets opliepen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 28 december 2012

Olieproductie VS hoogst in 19 jaar

De olieproductie in de Verenigde Staten heeft vorige week het hoogste niveau bereikt in 19 jaar. Dat heeft het Amerikaanse energiebureau Energy Information Administration (EIA) vrijdag gemeld.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 28 december 2012

Verlies voor Brusselse beurs

Beleggers wereldwijd maakten zich vandaag zorgen over de naderende deadline voor een akkoord over de Amerikaanse begroting. In Brussel zakte de Bel20 met 0,82 procent tot 2.466,27 punten.