EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36021 tot 36025 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Tekort lokale overheden 4,1 miljard

Lokale overheden verwachten dit jaar op een gezamenlijk begrotingstekort van 4,1 miljard euro uit te komen. Dat is 1 miljard meer dan de Europese norm, meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dinsdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Merkel: Besparen, besparen en besparen

Angela Merkel laat er geen gras over groeien. Italië zal moeten besparen, besparen en daarna nog wat besparen. Of de Italiaanse kiezer besloten heeft te stemmen tegen besparingen of niet, voor Merkel telt er maar 1 uitweg uit de schuldencrisis en dat is besparen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Bouwsector vorig jaar flink gekrompen

De bouwsector heeft een zeer zwaar jaar achter de rug waarin de omzet met 7 procent daalde.

Daarmee is de bouw van alle bedrijfstakken het zwaarst getroffen door de economische crisis, meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dinsdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Het welzijn van de Euro

Het kan nog wel 6 jaar duren voordat de problemen die hebben geleid tot de eurocrisis zijn opgelost. Dat zei president Klaas Knot van De Nederlandsche Bank (DNB) tijdens een interview door studenten van de Universiteit van Tilburg. Vooral de zuidelijke landen zullen hun concurrentiepositie de komende jaren moeten verbeteren. De Nederlandse concurrentiepositie is volgens hem goed.

Lees verder op belegger.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Recordaantal mensen ging met pensioen in 2012

Vorig jaar is een recordaantal mensen met pensioen gegaan: bijna 100.000 werknemers en zelfstandigen en 22.400 ambtenaren. Dat is een stijging van 7 procent in vergelijking met 2011. Minister van Pensioenen Alexander De Croo (Open VLD) erkent dat de wettelijke pensioenen onder druk staan.

In 2011 gingen al ruim 90.000 werknemers en zelfstandigen en 21.500 ambtenaren met pensioen, toen al een van de sterkste stijgingen ooit.

Lees verder op deredactie.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs