EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36021 tot 36025
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2013

Wolfgang Schaeuble waarschuwt voor nieuwe crisis

De Duitse minister Schaeuble van Financien waarschuwt voor een nieuwe crisis als gevolg van een overvloedige hoeveelheid liquiditeit in de grote economieën. Hij richt zijn pijlen met name op de VS en Japan, twee landen die zich niet zo druk lijken te maken over een evenwichtige begroting. Schaeuble suggereert dat de VS het voorbeeld van Europa moet volgen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2013

Italië in diepere recessie dan gedacht

De Italiaanse economie is met 2,2 procent gekrompen in 2012 in vergelijking met 2011. Het bruto binnenlands product (bbp) slonk in het eindkwartaal met 0,9 procent vergeleken met het derde kwartaal. Dat is een veel grotere inkrimping dan gedacht. Dat hebben officiële cijfers vandaag getoond.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2013

Ook Brazilië waarschuwt voor ‘Currency Wars’

De term ‘Currency Wars’ werd twee jaar geleden voor het eerst gebruikt door de Braziliaanse minister van Financiën Guido Mantega, die het toen had over een bewuste politiek van de rijke landen om hun valuta’s te laten devalueren om zo marktaandeel te kunnen winnen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2013

As Rusland-China kan goudprijs naar nieuwe highs tillen

In de voorbije jaren was China een zeer actieve koper van goud. Dat hoeft niet te verbazen, want we hebben er al vaak op gewezen dat de Chinese goudvoorraden tov de valutareserves extreem laag waren. Beijing wil daar dringend aan iets doen en koopt dus goud.

Ook de Chinezen hebben inmiddels in de gaten dat valutaoorlogen en onrust op de wisselmarkten de voorbode kunnen vormen van iets wat nog veel erger zou kunnen worden. Het eindeloos drukken van waardeloos geld dreigt de hele financiële wereld op stelten te zetten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2013

Jim Sinclair adviseert voor het eerst: Go All-in!

Legendarische goudgoeroe Jim Sinclair blijft achter de edelmetalen staan, ondanks de huidige zwakte bij goud en zilver. Volgens Sinclair moeten beleggers gebruik maken van de recente zwakte om all-in te gaan met goud en zilver: 

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs