Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 36036 tot 36040
Bron: anarchiel.com
Geplaatst: woensdag 9 januari 2013

Spaanse slotenmakers weigeren hulp aan banken

In het Spaanse Pamplona hebben slotenmakers hun krachten gebundeld tegen de Spaanse banken. Ze weigeren de deursloten van wanbetalers op vraag van de bank te vervangen, zodat mensen toegang tot hun huis blijven hebben.

Slotenmakers worden om de haverklap opgeroepen om deursloten open te breken en mensen uit hun huis te zetten, waarna de sloten vervangen worden. De Carlos weigert nog langer het vuile werk van de banken op te knappen. “Ik heb alle slotenmakers bijeengeroepen en het heeft ons een kwartiertje geduurd om een overeenkomst te bereiken”, zegt hij.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 9 januari 2013

8 redenen op optimistisch te zijn in 2013

Het is niet allemaal kommer en kwel tegenwoordig. Er zijn ook vele goede dingen waar we ons aan op kunnen trekken. Kijk maar eens naar onderstaande lijst en je ziet 2013 meteen rooskleurig tegemoet:

Bron: estateplanningnieuws.nl
Geplaatst: woensdag 9 januari 2013

45% van Nederlanders heeft moeite rond te komen

De harde gevolgen van de economische crisis worden steeds nijpender. Momenteel worstelt ongeveer de helft van de Nederlanders om aan het eind van de maand te eindjes aan elkaar te kunnen knopen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 9 januari 2013

Ook Irak krikt zijn goudreserves op

Tussen augustus en oktober vorig jaar heeft de Iraakse centrale bank zijn goudreserves verviervoudigd tot 31 ton. Het is lang geleden dat Irak nog zoveel goud heeft gekocht. De goudreserves nemen toe door de onstabiele dollar.

“Gold is the first shelter for countries in times of crisis”, volgens een Iraaks econoom. Irak kan dan ook veel profijt halen uit zijn goudreserves gezien de politieke en economische moeilijkheden die het land kent.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 9 januari 2013

Minder hypothecaire kredieten, meer wanbetalers

Over heel 2012 is het aantal nieuwe contracten voor hypothecaire kredieten gedaald met 20,1 procent tegenover 2011. Dat tonen cijfers aan die de kredietcentrale voor particulieren van de Nationale Bank publiceerde. De Nationale Bank registreerde in heel 2012 321.261 nieuwe contracten voor een hypothecair kredieten. In 2011 waren er dat 402.271.