EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36036 tot 36040 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

Goudverkopen schieten omhoog na Cypruscrisis

Beleggers stappen in goud en zilver als veilige haven

Beleggers stappen in goud en zilver als veilige haven

Het reddingsplan om de financiële crisis op Cyprus te bezweren heeft  grote onrust te weeg gebracht onder spaarders en beleggers. Ook in Nederland is die trend merkbaar. De mogelijke precedentwerking van de Cypriotische spaarderstax zorgt ook in Nederland voor forse vraag naar fysiek edelmetaal. AmsterdamGold.com B.V., marktleider in de verkoop van fysiek edelmetaal, meldt een sterke toename van de omzet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

Kapitaaltekort grote banken 208 miljard

BASEL (ANP) – Ongeveer 100 van ’s werelds grootste banken zouden medio 2012 in totaal 208,2 miljard euro hebben moeten aantrekken als de strengere bankenregels uit het zogenoemde Basel III-akkoord destijds waren ingevoerd. Dat maakte het Baselcomité dinsdag bekend. Het bedrag zou nodig zijn geweest om aan een kapitaalbuffer van 7 procent te voldoen.

Lees verder op refdag.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

Poetin: "Aanpak spaarders Cyprus oneerlijk en gevaarlijk"

Volgens de Russische premier Poetin neemt Europa een groot risico door spaarders in Cyprus te laten opdraaien voor een deel van de verliezen. Het besluit om geld weg te halen van spaarrekeningen is volgens hem niet alleen oneerlijk, maar ook gevaarlijk. Poetin moet natuurlijk ook de belangen van de Russische zwartspaarders behartigen die geld op het eiland geparkeerd hebben.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

Kapitaaltekort grote banken 208 miljard

Ongeveer 100 van 's werelds grootste banken zouden medio 2012 in totaal 208,2 miljard euro hebben moeten aantrekken als de strengere bankenregels uit het zogenoemde Basel III-akkoord destijds waren ingevoerd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

‘Olieprijs staat voor nieuwe uitbraak naar $150′

Het komt voor velen misschien als een verrassing maar de technische kant van de olieprijs laat een mogelijke uitbraak zien naar $ 150. Uiteraard zal dit de nodige economische pijn veroorzaken waardoor het niet in een rechte lijn omhoog zal gaan, maar de kaarten liggen goed voor een nieuwe uitbraak van de olieprijs.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs