EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36041 tot 36045 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

Duitse bankiers helpen arme Cyprioten op genereuze wijze

For a mere 0.95% handling fee, the friendly German bankers are offering Cypriot depositors the opportunity to "take fast action and secure their deposits" with a rate between 3.0 and 4.5%. As Sigma Live reports, the German Advisory Bureau is approaching Cypriot firms, denouncing the incident and asking them to take responsible actions. While it would be a stretch perhaps to wonder if the plan all along was to strengthen German banks, it is of little doubt that depositors will be quick to move any and every bill of Euros in their bank accounts as soon as their government allows.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

Lente-rally voor goud en goudmijnaandelen

Als we niet beter wisten, zouden we denken dat goud en goudmijnaandelen een zware crash achter de rug hebben. Het sentiment ligt nog lager dan in 2008, banken verlagen hun doelstellingen voor de goudprijs en goudmijnaandelen worden gemeden als de pest. En toch staan we nog maar 5 % lager dan een jaar geleden en nog geen 20 % lager dan het recordniveau.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

'Minister van Financiën Cyprus opgestapt'

De minister van Financiën van Cyprus, Michalis Sarris, zou opstappen. Of hij zelf zijn ontslag indient of weg moet, is nog niet duidelijk. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

Vertrouwen van consument krijgt ferme deuk

Het vertrouwen van de Belgische consumenten is in maart sterk teruggevallen, na een flink herstel in februari. "Een aantal ongunstige ontwikkelingen op bedrijfseconomisch en financieel vlak lijken het vertrouwen van de Belgische consument deze maand terug zwaar te hebben aangetast", zegt de Nationale Bank (NBB).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

'Parlement Cyprus niet akkoord'

Een meerderheid van het parlement van Cyprus is tegenstander van de plannen van de regering en geldschieters om de bankensector te redden.

De Cypriotische president Nicos Anastasiades spreekt daarom woensdag met partijleiders. Hij wil het hebben over "alternatieven om de situatie aan te pakken die na de parlementszitting van dinsdag ontstaat."

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs