EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3606 tot 3610 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 7 juli 2017

Microsoft bevestigt dat er tot 5.000 jobs geschrapt worden

Het Amerikaanse software- en technologiebedrijf Microsoft heeft vandaag bevestigd dat het wereldwijd banen zal schrappen "in het kader van een interne reorganisatie". Aantallen noemde de groep nog niet, maar volgens Amerikaanse media gaat het over 3.000 tot 5.000 jobs, voornamelijk in de commerciële diensten en buiten de VS. Microsoft heeft volgens zijn website wereldwijd ongeveer 121.000 werknemers.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 7 juli 2017

'vrijhandelsovereenkomst tussen Japan en EU'

Japan en Europa gaan handelsbarrières uit de weg ruimen. Een principeakkoord over een vrijhandelsdeal werd donderdag in Brussel bezegeld door de Japanse premier Shinzo Abe, Europees Commissievoorzitter Jean Claude Juncker en EU-president Donald Tusk.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 juli 2017

Schuldenberg China bedreigt de rest van de wereld

De Chinese economie is nog altijd volop aan het groeien, maar helaas ook de schuldenberg. Het één is natuurlijk het gevolg van het ander maar het wordt hoe lang hoe gevaarlijker volgens ex-IMF econoom Kenneth Rogoff. Bij de volgende crisis kan de Chinese schuldenberg dé trigger zijn om de hele wereldeconomie te doen wankelen en mogelijks te doen vallen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 7 juli 2017

Belang euro als internationale munt neemt af!

De euro is wereldwijd een van de belangrijkste munten. Net na de dollar wordt onze munt het vaakst gebruikt in internationale betalingen, leningen, obligatie-uitgiftes, enz. Maar om wille van politieke zorgen boet de euro wel aan belang in.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 7 juli 2017

Huurprijzen in Londen stegen op 10 jaar met 45%

Wie een huis wil huren in Londen moet daarvoor 45% meer betalen dan 10 jaar geleden. Dat blijkt uit een onderzoek van vastgoedspecialist Hometrack. De stijging van de huurprijzen overtreft daarmee met bijna de helft de stijging van de inkomens, die over dezelfde periode slechts 25% bedraagt.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs