EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36061 tot 36065 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2013

De dollar is bezig met een gedaanteverwisseling

De laatste jaren stond een zwakke dollar garant voor stijgende aandelen en vice versa. Maar sinds het einde van vorig jaar is deze trend gekeerd. Er gaat tegenwoordig meer aandacht naar de daling van de Japanse Yen en het Britse Pond, maar ook de dollar ondergaat een gedaanteverwisseling. En daar horen we maar weinig over zegt

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2013

De wereld zit in een recessie

We voelen ons precies allemaal alsof we in een recessie zitten. Officieel zit een land in een recessie als men 2 kwartalen op rij een economische krimp laat optekenen. Amerika is dus voorlopig ontsnapt door het 4e kwartaal 2012 opwaarts te herzien van - 0.1 % naar + 0,1 %. Dit neemt niet weg dat de wereld zich in feite in een officiële recessie bevindt.

Meer dan de helft van de 41 OESE-landen bevinden zich in een contractie en meer dan 1 op de 3 landen bevinden zich al in een recessie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2013

Beurzen krijgen nieuw shot hoop

De aandelenbeurzen staan vrijdag 8 maart fors in het groen. Dit komt mede door het banencijfer uit de Verenigde Staten.

De aandelenbeurzen staan vrijdag 8 maart fors in het groen. Dit komt mede door het banencijfer uit de Verenigde Staten.

Het aantal banen in de VS steeg volgens het Bureai of Labor Statistics in februari 2013 met 236.000. Dat is hoger dan de banken, economen en andere analisten van tevoren hadden gedacht. Gemiddeld gingen de analisten ervan uit dat er 160.000 banen bij zouden komen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2013

"Groot-Brittannië kwetsbaar voor valutaspeculanten"

Jeroen Dijsselbloem, minister van Financiën en voorzitter van de Eurogroep, heeft gezegd dat Groot-Brittannië kwetsbaar is voor valutaspeculanten. Het land staat er niet best voor met een hoge staatsschuld en een omvangrijk begrotingstekort. Valutaspeculanten kunnen de waarde van het pond verder onder druk zetten.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2013

Joris Luyendijk: ‘Banken moeten failliet kunnen gaan’

Sinds september 2011 dwaalt Joris Luyendijk voor de Engelse krant The Guardian door de Londense city. Als journalist en antropoloog probeert hij uit te zoeken hoe bankiers denken en hoe de sector die de hele wereld in 2008 aan de rand van de afgrond bracht precies in elkaar zit. Een baan waar menig journalist zijn lieve moeder voor zou verkopen, maar vrolijker is Luyendijk er niet van geworden. ‘Misschien is er wel geen oplossing.’

Lees verder op apache.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs