EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36081 tot 36085
Geplaatst op: woensdag 6 februari 2013

'ECB moet personeelsbestand verdubbelen om nieuwe rol waar te maken'

Om het plan van de bankenunie in de praktijk om te zetten, zal de Europese Centrale Bank volgens de Financial Times ongeveer 2.000 bijkomende personeelsleden aanwerven – een verdubbeling van de bestaande mankracht. Dat staat in een (niet-bindend) rapport dat door Mario Draghi en de ECB-raad werd besteld.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 6 februari 2013

JP Morgan heeft 'geheime geldkamer'

Jamie Dimon is speaking at the South Florida Economic Summit right now and Bloomberg TV is airing his talk.

Jamie Dimon is speaking at the South Florida Economic Summit right now and Bloomberg TV is airing his talk.

The JP Morgan CEO hasn't said anything super surprising — he got to the "widest, deepest, most liquid capital markets" quote and also reiterated his bank's commitment to Europe — but he did say something in passing that piqued Business Insider's interest.

It was about a "secret money room" JP Morgan. Here's what he said:

Lees verder op businessinsider.com
Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2013

Let’s party like it’s 2007?

Er zijn 2 verschillende soorten enthousiasme op de beurs. Er is groot optimisme, zoals bij een tussentijdse top in 2009 en er is extreme euforie, zoals in 2007. In het begin van de week leek een correctie in de maak, maar de dag erna is daar al niets van te merken. Het huidige sentiment lijkt dan ook meer op euforie, zoals in 2007,… vlak voor de bear market begon.

Ook in 2007 was alles goed, waarderingen werden steeds hoger gezet, speculanten vertrouwen op de liquiditeit, de media ziet niets anders dan positieve evoluties,… Het meest opvallende is misschien nog wel dat diegene die de rally van 2009 – heden hebben gemist nu ook positief zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2013

Suez Kanaal: olietankers gaan 5% meer tol betalen

The raging second Egyptian Spring isn't quite the webcast ratings bonanza it was when it first struck in 2011, which makes sense as the current Muslim Brotherhood government has the full backing of the US and thus it is in "everyone's best interest" to not follow how close to a counterrevolution the nation once again is. And while for the time being the country's most valuable asset, the Egypt-controlled Suez Canal Authority is in "stable" hands, that does not mean that the government, which today announced its foreign reserves had dipped precariously to only $13.6 billion, can't enforce inflation where everyone else says deflation reigns. As a result, as of May 1, the tolls for any crude oil and other liquid tankers will rise by 5%, while tolls for other commodities will increase by 2-3%. Expect said additional infrastructure costs to be promptly passed on to end consumers around the globe.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2013

Iranese bevolking betaalt recordbedrag voor gouden munten

Hoewel de Iranese regering beweert dat de economie nog gezond is, blijft de Iranese bevolking gretig goudmunten inslaan als indekking tegen het verlies aan koopkracht van de Rial. En de bevolking blijft goud kopen in plaats van hun winsten te tellen.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs