EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36081 tot 36085 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Ook mijnbouwers kunnen een stevig dividendrendement bieden

Goudmijnaandelen en dividend gaan meestal niet goed samen. Dit is een van de redenen dat de sector het minder goed doet de laatste jaren. The Dividend Pig bewijst echter het tegendeel. Het vond 3 Canadese mijnbouwers die een stevig dividendrendement bieden. Enkele mijnbouwers verhoogden recent zelfs hun dividend nog fors.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Overleg VS mislukt, 'dom' snijden onafwendbaar

Het valreepoverleg van het Witte Huis en het Amerikaanse Congres om de aanstaande automatische bezuinigingen af te wenden is vrijdag mislukt.

Dat betekent dat vrijdagavond 85 miljard dollar (65 miljard euro) gekort wordt op het budget van onder meer de gezondheidszorg en defensie. President Barack Obama maakte dat vrijdag bekend. Obama noemde de bezuinigingen 'dom' en 'lukraak'.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Hoe kan een 'Rolls Royce' als Caterpillar in de problemen komen?

Premier Elio Di Rupo wil begrijpen waarom een bedrijf als Caterpillar in Gosselies, dat beantwoordt aan alle parameters van een concurrentieel bedrijf, toch op dat vlak in de problemen kan komen. De Waalse regering heeft een strategisch ontwikkelingscomité de opdracht gegeven de rol van task force op zich te nemen en te onderzoeken waar het competitiviteitsprobleem vandaan komt. Europees Commissaris voor Handel Karel De Gucht zegt van zijn kant bereid te zijn op te treden mocht Caterpillar nadeel hebben ondervonden van concurrentieverstorende exportsubsidies. Hij heeft echter nog geen dossier daarover gezien.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Farmaceutische industrie weigert Griekenland medicijnen

Ruim vijftig farmaceutische bedrijven zijn gestopt met de levering van medicijnen aan Griekenland. Hierdoor is een ernstig tekort ontstaan van meer dan 200 veel gebruikte medicijnen. Door de Griekse schuldencrisis en de toenemende armoede onder de bevolking heeft de Griekse regering noodgedwongen de prijzen van medicijnen moeten verlagen. Deze maatregel was tegen het zere been van de farmaceutische industrie. Het is méér dan een vermoeden dat farmareuzen als Pfizer, GlaxoSmithKlene, Sanofi en vele anderen zich hebben verenigd in een illegale samenwerking door in het geheim een embargo aan Griekenland op te leggen.

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

VS: grootste inkomensval in 20 jaar

When the US income and spending figures for December came out, the punditry couldn't contain their exuberance following the massive surge in income which as we explained was merely a function of the pulled forward wages and bonuses in December due to fears of what the Fiscal Cliff and the expiration of the payroll tax cut would do to incomes in 2013 (nothing good), as well as a surge in stock dividends to avoid a dividend tax hike resulting in yet another boost in income. The spike in personal income without an offset in spending sent the savings rate to the highest in three years.

Today it's payback time as moments ago we learned that the US consumer gave back all the December gains and then much following news that while spending did nothing, and came in as expected at 0.2%, personal income imploded by 3.6% on estimates of a modest 2.4% drop. This was the biggest drop in personal income in 20 years just as the US consumer's confidence was soaring at least according to such manipulated aggregators as UMich. What this also led to was that not only is the stock market back to 2007 levels, but so is the personal saving rate, which crashed from 6.4% to 2.4%, the lowest since November 2007, and leaving Americans with the least purchasing power just as the full impact of a government that is flirting with austerity is starting to be felt.  And just as bad was the material 4% pullback in real

Lees verder op zerohedge.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs