EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36091 tot 36095 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 2 maart 2013

Beursfondsen niet meer immuun voor crisis

© ANP.De recessie tast de winstgevendheid van grote bedrijven aan. Dat heeft de Volkskrant uitgezocht. De krant onderzocht de 23 belangrijkste beursgenoteerde Nederlandse bedrijven. In 2012 is de winst van deze bedrijven ruim 31 procent gedaald, terwijl de winst de jaren ervoor nog groeide.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: zaterdag 2 maart 2013

Tissen: Sequestration zorgt voor alarmfase rood

René Tissen, RTLZ | Als in de Verenigde Staten niet binnen een paar uur overeenstemming tussen de Democraten en de Republikeinen wordt bereikt over een omvangrijk bezuinigingspakket, vergezeld van een pakket aan belastingverhogingen voor de rijken, breekt in Amerika het moment aan van ‘sequestration”, namelijk van het zetten van de botte bijl in de overheidsuitgaven ter hoogte van een ‘whopping’ 85 miljard euro.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 2 maart 2013

'Bouwbedrijven overwegen uit Bouwend Nederland te stappen'

Verschillende grote bouwbedrijven overwegen uit werkeversorganisatie Bouwend Nederland te stappen.

Dat meldt vakblad Cobouw. De bedrijven zouden met name ontevreden zijn over de aanstelling van oud-CDA minister Maxime Verhagen als voorzitter van Bouwend Nederland.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 2 maart 2013

Desinflatie in Europa; de inflatie daalt

Europa heeft momenteel te maken met desinflatie. Desinflatie betekent letterlijk een daling van de inflatie. Dit is wat anders dan deflatie, dit betekent namelijk de daling van het prijspeil (ofwel je geld wordt meer waard, want je kan meer kopen voor dezelfde hoeveelheid geld, omdat de prijzen dalen). Bij desinflatie word je geld nog wel minder waard, alleen is er een afname van het tempo van de prijsstijging. Volgens de meest recente raming van Eurostat zal het inflatiepercentage in de eurozone in februari 2013 uitkomen 1,8%.  In januari 2013 bedroeg het inflatiepercentage op jaarbasis 2,0% en in de laatste maand van 2012 was het inflatiecijfer 2,2%. Een jaar geleden hadden we zelf nog te maken met een inflatiepercentage van 2,7%. Zie de grafiek hieronder.

Desinflatie en biflatie

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 2 maart 2013

Beppe Grillo: Italië is over zes maanden failliet

Beppe Grillo spreekt het publiek toe tijdens een optreden op het Romeinse Piazza san Giovanni - Foto: EPA

Als de huidige politiek in Italië zo doorgaat, is het land over zes maanden failliet. De pensioenen en de ambtenarensalarissen kunnen dan eenvoudigweg niet meer door de staat worden opgehoest.

Lees verder op elsevier.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs