EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36091 tot 36095
Geplaatst op: woensdag 6 februari 2013

Jim Cramer – Laat je niet misleiden door de WPA! (winst per aandeel)

Jim Cramer is ook wel bekend als de ‘clown van Wall Street’ omdat hij op CNBC een waanzinnig en uitgelaten programma ‘Mad Money’ presenteert, waar hij door middel van allerlei toeters en bellen de stand van de beurs bespreekt.

Jim Cramer is ook wel bekend als de ‘clown van Wall Street’ omdat hij op CNBC een waanzinnig en uitgelaten programma ‘Mad Money’ presenteert, waar hij door middel van allerlei toeters en bellen de stand van de beurs bespreekt.

Veel blabla dus, maar soms doet hij ook serieuze uitspraken met een weldoordachte visie…

Jim Cramer is niet zo opgezet met de waardering van aandelen op basis van de winst per aandeel. Hij kijkt liever naar de omzetevolutie van een bedrijf. De winst per aandeel kan op verschillende manieren beïnvloed worden, maar de omzet is hetgeen het bedrijf werkelijk genereert.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 februari 2013

Mario Draghi zal woorden moeten wikken en wegen

Recordwerkloosheid en minder inflatie betekenen dat de Europese Centrale Bank ruimte heeft om de rente te verlagen. Goedkoper geld kan een dubbel effect hebben: de economie krijgt een duwtje in de rug, de opmars van de Euro (die zonder meer indrukwekkend mag worden genoemd) komt tot stilstand.

ING Senior Economist Carsten Brzeski herinnert er aan dat de ECB in het verleden amper heeft gereageerd op fluctuaties in valutakoersen. Maar wanneer de huidige glijpartij van de Euro een verlengstuk krijgt komt de deur voor een renteverlaging steeds meer op een kier te staan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 februari 2013

Infographic: De onderwaardering van de zilvermijnen

Visual Capitalist publiceerde onderstaande infographic over de onderwaardering van de junior zilvermijnen ten opzichte van fysiek zilver. De onderwaardering van de junior zilvermijnen is de grootste sinds de financiële crisis uitbrak en noteert aan de helft van zijn waarde van 2006/2007.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 6 februari 2013

Peter Schiff: Amerika beleeft binnenkort zijn eigen eurocrisis

Peter Schiff praat over zijn nieuwe boek "The real Crash". Dit boek is het vervolg van zijn eerste boek "crash proof" waarin hij schreef hoe je kon profiteren van de aankomende economische crash. Dit boek werd gelanceerd in februari 2007, een half jaar voor het uitbreken van de financiële crisis.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 6 februari 2013

Europese toponderhandelaar: Het is nu of nooit. Geen deal zal drastische gevolgen hebben

Ruim twee maanden geleden trokken de staatshoofden en regeringsleiders het weekeinde in zonder vergelijk over de inkomsten en uitgaven van de Europese Unie van 2014 tot 2020. Die luxe genieten ze de komende dagen niet langer. "Het is nu of nooit. Geen deal zal verstrekkende gevolgen hebben", zo waarschuwde een Europese toponderhandelaar. Historisch wordt de clash alleszins: voor het eerst moet Europa het met minder geld stellen.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs