EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36101 tot 36105 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Weekbladen boerden verder achteruit in 2012

De verkoop van de Vlaamse weekbladen is in 2012 weer gedaald in vergelijking met 2011. Opnieuw kregen vooral P-magazine en Humo klappen. Ook de verkoop van Joepie viel terug, terwijl het tienerblad er in 2011 nog op vooruit was gegaan. Dat blijkt uit cijfers van het Centrum voor Informatie over de Media (CIM).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Werkloosheid Vlaanderen stijgt met 7 procent

Eind februari 2013 telde Vlaanderen 215.177 werkzoekenden. Dat zijn er 13.257 of 6,6 procent meer dan vorig jaar. De werkloosheidsgraad in Vlaanderen stijgt daarmee naar 7,29 procent. Vooral de werkloosheid onder mannen (+10 procent) en jongeren (+11,8 procent) neemt toe. Zo blijkt uit de maandelijkse cijfers van Vlaams minister van Werk Philippe Muyters.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Hypotheekrente hoog door krappe kapitaalmarkt

De krapte op de internationale kapitaalmarkt is de belangrijkste oorzaak van de hoge hypotheekrente in Nederland.

De afgenomen concurrentie op de hypotheekmarkt speelt een aanvullende, maar tijdelijke rol. Dat staat in een onderzoeksrapport dat De Nederlandsche Bank (DNB) vrijdag heeft gepubliceerd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Column Kees de Kort | VS hobbelen van incident naar incident

"Dat heeft te maken met het feit dat in Amerika de republikeinen en de democraten het gewoon principieel nergens over eens zijn", legt De Kort uit. "Niet over belastingen, niet over uitgaven, nergens over. Er is in Amerika al jarenlang geen formele begroting. De republikeinen zijn de baas in het huis, de democraten in de senaat. Er kunnen geen afspraken op lange termijn worden gemaakt. Maar er moet natuurlijk wel geld worden uitgegeven. Er wordt, iedere keer als er wat is, ad hoc een besluit genomen."De Kort gaat verder: "Een paar maanden geleden is besloten van 'we hebben geen begroting, maar de regering moet wel uitgeven, dus jullie mogen wel een aantal maanden geld uit blijven geven'. Dat is tot eind maart. Dan moet er als het ware weer bij elkaar gezeten van 'krijgen we nou geld voor een volgende periode?' Dus de Amerikaanse regering, het Amerikaanse parlement, hobbelt eigenlijk van incident naar incident en iedere keer opnieuw gaat de discussie over belasting verhogen, uitgaven verlagen, eisen stellen en gedoe.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Veel dreigende armoede in Europa

Een grafiek van Bloomberg laat zien hoeveel procent van de bevolking in verschillende Europese landen het risico loopt om onder de armoedegrens te zakken. Italië blijkt er bijzonder slecht voor te staan, geen wonder dat ze wilden afrekenen met het bezuinigingsbeleid van Mario Monti.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs