Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 36106 tot 36110
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 26 december 2012

Valcambi CombiBars vanaf volgend jaar ook in de VS

De van oorsprong Zwiterse goudsmelterij Valcambi gaat haar CombiBars vanaf volgend jaar ook in de VS aanbieden. De baartjes hebben een gewicht van 50 en 100 gram en zijn op te delen in kleine plakjes van 1 gram per stuk. Handig om cadeau te geven en misschien ook nuttig in een crisis.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 26 december 2012

Madoff: handel met voorkennis vaak onbestraft

De financiƫle markten lijden aan een gebrek aan transparantie. Uitwassen als handel met voorkennis blijven daardoor vaak onbestraft. Dat stelt oud-belegger Bernard Madoff, die een gevangenisstraf van 150 jaar uitzit wegens fraude en oplichting, in een e-mail aan de Amerikaanse zender CNBC.

Madoff kan als 'ervaringsdeskundige' worden aangemerkt; hij wist beleggers jarenlang kapitalen afhandig te maken door middel van het grootste piramidespel uit de geschiedenis. Zijn slachtoffers gingen in 16 jaar tijd voor in totaal enkele tientallen miljarden het schip in. Pas in 2008 liep Madoff tegen de lamp.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 26 december 2012

Nikkei naar hoogste slot in 9 maanden

De beurs in Tokio is woensdag gesloten op de hoogste stand in 9 maanden. Beleggers rekenen erop dat stimuleringsmaatregelen van de nieuwe regering van premier Shinzo Abe de waarde van de yen zullen drukken. Dat is gunstig voor de Japanse export.

Bron: quotenet.nl
Geplaatst: woensdag 26 december 2012

Dossier Vastgoed

Het rommelt in vastgoedland. Van de Zuidas tot Dubai, en van Bloemendaal tot Monaco: de wereld van de stenen schudt op zijn grondvesten door exorbitant hoge prijzen, frauduleuze pandjesbazen en iets te snelle vastgoedjongens. Zelfs de hypotheekrenteaftrek is niet meer heilig, waar gaat dat heen...

[...]

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 26 december 2012

Belgen dumpen massaal bankkluis

Bij de grootbanken BNP Paribas Fortis, KBC en ING Belgiƫ hebben klanten in de eerste elf maanden van 2012 het huurcontract van 26.072 bankkluizen opgezegd. Dat heeft de zakenkrant De Tijd vernomen. In 2011 hadden bij die drie grootbanken al 52.618 klanten hun kluis geschrapt. De totale daling voor alle banken de jongste twee jaar loopt op tot meer dan 100.000.