EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36106 tot 36110 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

VS: grootste inkomensval in 20 jaar

When the US income and spending figures for December came out, the punditry couldn't contain their exuberance following the massive surge in income which as we explained was merely a function of the pulled forward wages and bonuses in December due to fears of what the Fiscal Cliff and the expiration of the payroll tax cut would do to incomes in 2013 (nothing good), as well as a surge in stock dividends to avoid a dividend tax hike resulting in yet another boost in income. The spike in personal income without an offset in spending sent the savings rate to the highest in three years.

Today it's payback time as moments ago we learned that the US consumer gave back all the December gains and then much following news that while spending did nothing, and came in as expected at 0.2%, personal income imploded by 3.6% on estimates of a modest 2.4% drop. This was the biggest drop in personal income in 20 years just as the US consumer's confidence was soaring at least according to such manipulated aggregators as UMich. What this also led to was that not only is the stock market back to 2007 levels, but so is the personal saving rate, which crashed from 6.4% to 2.4%, the lowest since November 2007, and leaving Americans with the least purchasing power just as the full impact of a government that is flirting with austerity is starting to be felt.  And just as bad was the material 4% pullback in real

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Nederlands kabinet gaat ruim 4 miljard extra bezuinigen

Het Nederlandse kabinet is het eens geworden over een bezuinigingspakket. Dat bevestigde de Nederlandse minister Stef Blok (Wonen) vanmiddag na afloop van de ministerraad. Het gaat om een bedrag van ruim 4 miljard euro. Premier Mark Rutte zal het akkoord vandaag nader toelichten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Winst Amerikaanse banken = subsidies aan Amerikaanse banken

Vorig jaar wisten de 10 grootste banken $ 83 miljard aan subsidies binnen te rijven. Het bedrag aan subsidies komt ongeveer overeen met de "winst" die de 10 grootste banken wisten te maken in 2012. Het bedrag komt ook overeen met de jaarlijkse besparingen die Amerika nu wordt opgelegd door middel van de sequester zegt

The Big Picture

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

ECB: Banken lossen EUR12,5 miljard af op LTRO-leningen

AMSTERDAM (Dow Jones)--De Europese Centrale Bank (ECB) maakt vrijdag rond het middaguur bekend dat de Europese banken komende week in totaal EUR12,5 miljard zullen aflossen op hun leningen van de lange termijn herfinancieringsoperaties (LTRO) van de centrale bank.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Ben jij er in 2013, financieel gezien, op vooruit of achteruit gegaan?

Dankzij de graaiende overheid ga ik er netto 100 euro op achteruit. Geld dat ik niet meer voor consumptief gedrag kan besteden. De dieven hebben ook nog het gore lef om te stellen dat vanwege de spaarzame burgers de economie in het slop is geraakt. Om de een of andere reden is het altijd mijn schuld.

Belastingen die omhoog gaan en toeslagen die omlaag gaan, daarnaast verzekeringen die duurder en duurder worden, benzine wat steeds duurder wordt en ga zo maar door.. Daarnaast mogelijke huurverhoging vanaf de zomer, maar onvoldoende inkomen om een huis te kopen hier in de buurt te kopen en daarnaast hebben wij door schulden in het verleden een BKR notering waardoor we niet eens een huis kunnen kopen.. Al met al een zooitje…

Lees verder op afaspersonal.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs